• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Asionku :-) mama już do Ciebie jedzie? :-) ale fajnie :tak: ja bym chciała, żeby mama znów do mnie przyjechała, ale przyjedzie tata, więc nie jest źle :-D i mówisz, że jest zachwycona widokami, super, że możesz ją do siebie zaprosić w odwiedziny, pewnie rzadko się widujecie?

wiesz co wsumie to dosc czesto :) w tatmtym roku ja z 5 razy w Pl bylam i pozniej mama dwa razy u mnie po miesiac :) teraz od listopada nie bylam ja w Pl ze wzgledu na ciaze , a i mama miala do zalatwiania troche wiec dopiero teraz mogla przyjechac :)
fajnie , ze tata chociaz przyjedzie do ciebie :)))

Bez zbędnych komentarzy powiem,że jestem w domu,nici z Maca i basenu. :(

Oliwka :'(((((((((((((( nie smutaj sie !! bedzie dobrze :)))

Ładna,ładna...szkoda,że na jeden raz...z wysyłką 70zł + buty i rajstopy następne 50zł pewnie.I to minimum 50zł.
Szlag mnie trafia jak pomyślę,że rok temu kupowałam to samo tyle że nowe i to 2 alby jej kupiłam do wyboru...

Mój mąż nas chyba podczytuje i ma pretensje,że tu się uzewnętrzniam i dla niego nie ma miejsca.
Szkoda,że nie wie o moich rozterkach i tym co się ze mną dzieje.Może jak poczyta to się dowie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ni takiego Rurka,foszek małżeński! niestety przez sytuację coraz częstszy i bardzo mnie to martwi:(
Siem kurde popłakałam.

Kupiłam małej albę,taką bardziej sukienkową,teraz jeszcze rajstopy i buty.
Zobaczcie:
Alba Komunijna ! (1628476210) - Aukcje internetowe Allegro

ehh z tymi facetami :( u nas narazie jest super , ale niedawno tez masakra byla i prawie , ze wyrzucilam mojego z domu :/ teraz jakos znormalnial i mam nadzieje , ze juz tak zostanie :)

Albo fajna , ale racja wydatkow to jest ciagle sporo :/

i niech czyta moze jak zobaczy co czujesz to cos do niego dotrze ??

reklama
Widzę,że nie.
Szkoda słów.Najgorsze jest to,że po każdej takiej aferze ja mam coraz mniej zaufania do niego i coraz bardziej się dystansuje.
Teraz jeszcze skupiłam się na zajściu w ciążę i w tej chwili to jest dla mnie bardzo ważne.
Szkoda,że mnie nie rozumie:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry