• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka
oliwka :ale sie usmialam z zelkow, ze wabisz nimi made jak psa koscia :)

ja tez tej alby nie znam ...

aha oliwka : a moze jak juz musisz to kupic to szybko to na allegro wstaiwsz jak sa te rocznice maj/czerwiec i sluchaj moze jeszcze jakos dobrze to odsprzedasz????
zawsze cosik by ci sie tam zwrocilo!

wrocilismy ze spaceru, maz sie bawi z L. pdo domem w piasku i na zjezdzalni
ja zjadlam loda ciastko i teraz odpoczywam, spacer godzinka niecala a nogi mi whcodza w d**e
aha i zwiedzalismy mieszkanie ale takie duplex, czyli nie masz nikogo pod i nad soba, tylko obok ( cos jak dom blizniak tylko w wiekszym budynku, bardziej kamieniscowym) i sie wkulam... bo to bylo perfidnie niepraktyczne, stare, halasliwe, a sprzedali nam to jak osme udo swiata za bagatela 890 000
za 900 tysiecy to ja poprosze wille z basenem a nie jakis 'apartament' z pokoikami 15m na podlodze a jak odejda skosy to 5. a skosy takie ze biurka nie wstawisz pod sciane i 30 stopni wsrodku w maju! szllag mnie trafil normalnie, bylam wybitnie antypatyczna z agentka, ale wcale nie zaluje! po choelere nas targala po takich ruinach i schodkach i daszkach wiedzac ze masz 2,5 letnie dziecko i drugie w drodze... Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

reklama
Cześć babeczki!

Wlatuję życzyć Wam miłego wieczorku! My dziś cały dzień pakujemy się! :szok::szok: Kurczę, nie wiedziałam, że tyle mamy rzeczy! Boże, jestem padnięta i muszę się pobyczyć.

Przepraszam, że nie doczytałam, ale nie miałam kiedy.

hej laseczki co tam jak tam. jestem po zajęciach więc na chwilke jestem. Młoda idź już rodzić. My dalej próbujemy okazuje się że musze iść do gine... bo mnie jajnik lewy boli a prawy pobolewa a miałam torbiel na prawym więc może też tu być jakaś przyczyna. Czy któraś z was miała też taki problem ?? Czy coś było nie tak ?? czy miałyście problem z zajściem??

Witam się z wszystkimi których nie przywitałam.

Cześć babeczki!

Wlatuję życzyć Wam miłego wieczorku! My dziś cały dzień pakujemy się! :szok::szok: Kurczę, nie wiedziałam, że tyle mamy rzeczy! Boże, jestem padnięta i muszę się pobyczyć.

Przepraszam, że nie doczytałam, ale nie miałam kiedy.

hej :) uwazja na siebie i nie przepracowuj sie !! :)

Jos no coz baba myslala , ze cudo wam ma do pokazania moze ?? :) wiesz oni patrza tez jakos innaczej na to wszytko , ja mam wrazenie , ze moze to ze mna jest problem i jestm wymagajaca ?? juz kilku Frankow mnie skrytykowalo , ze nie jesteù zachwycona ich mieszkaniami :/ tylko jak mam sie ruina zachwycac , z kamieniami wylupanymi na podlodze i wybitymi oknami ?? :))

Asionek tak,sukienka,miały być alby zamiast tradycyjnych sukienek aby wszystkie dzieci wyglądały tak samo,żeby biedne od bogatych nie różniły się itp itd.A teraz ile firm i parafii tyle różnych alb a i tak znajdzie się jakaś mamusia co się wyłamie i w sukience dziecko wyśle.

Jos,Asionek w Hiszpanii to samo miałam z mieszkaniami.

Oliwka i jak tam pani z mopsu?? nie było ?? trzymam kciuki kochana wiesz za co. Jak kręgosłup boli?? bo mnie jajniki bolą i kłują :-(

Kręgosłup nie,krzyż bolał ale na szczęście trochę przeszło.Teraz jeszcze mógłby brzuch odpuścić,kłuje i kłuje...

A Paniusi z mops-u niet....

Asionku a ludzie w Polsce narzekają, że mieszkania są w fatalnym stanie, każdy jak się wprowadza do starego mieszkania od razu robi remont, bo jak to wszystko wygląda, jak można mieszkać w ruinie, jak tylko zobaczą, że jakaś ściana nie równa, to :szok: a Francuzi się zachwycają swoimi ruinami :-D

reklama
o to lepiej krzyż bolał mnie tak boli zanim mnie najdzie @ ale teraz to mnie boli co innego i to o wiele mocniej :(
Just a ty co na porodówke się nie wybierasz???
ja to nie wiem w sumie jak to jest rodzić normalnie bo miałam cesarke i wiem że jak bedzie 2 to tak samo bedzie że bedzie cesarka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry