• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny jak odeszedł wam czop to miałyście go duzo ??

Rurka no jeszcze tutaj .

Kurcze tak mnie ręka boli ze nie umie nia nic robic...
Na izbie przyjęć nic nie gadali ze moze mnie ręka boleć...

Młodamamusia czopa może być mało bo nie zawsze cały wychodzi...a po co byłaś na izbie przyjęć???Coś się stało???

Asionek...kurde,ja jak się rano ubierałam to miałam wrażenie,że jedna otoczka wokół brodawki jest szersza na dole...oglądałam i oglądałam ale doszłam do wniosku,że pewnie wmawiam sobie.

reklama
hejka

asionek : no te 2kg to brzuch i mysle ze troche tez poduszki, gorne i dolne ;))))
wspolczuje upalow, ja jetsem zmarzlak, ale lubie cieplo znosne... nie moglabym zyc pol roku w 30-40 stopniach :)

mlodamamusia: jak czop tobie odchodzi to pewnie urodzisz w najblizszych 1-3 dniach :)

rurka : Hej wiesz ze mialam taka sama idee jak ty co do raczek, ale i nozek! bo moje az sie prosza o to by ktos sie nimi zajal, lakieru nie widzialy od miesiecy!!!! a ja nie mam sily na wyginasy skorki i inne :) wiec moze cos wymysle w tyg. jak maly bedzie w zlobku, o ile energii mi starczy...

just, asionek : zrobilyscie smaka na polskiego schabowego!!! wredniary wy!!!! :)

Ostatnia edycja:
Ja jakoś nie mam natchnienia.Wstawiłam jakąś zupinę na później,dzieciom wcisnęłam pierożki z mięsem i tyle.
Mam mięsko zamarynowane,wieczorem upiekę.
Idę pospać,nudno,źle itp:(

Zauważyłam na majtkach sluz brazowawy i troszke krwi...

Oliwka byłam na izbie przyjęć. Bo miałam kleszcza na ręce . I strasznie boli mnie ręka...

Dziewczyny jak odeszedł wam czop to miałyście go duzo ??

Rurka no jeszcze tutaj .

Kurcze tak mnie ręka boli ze nie umie nia nic robic...
Na izbie przyjęć nic nie gadali ze moze mnie ręka boleć...

moze byc tak , ze czop odpadac bedzie powoli nawet przez miesiac hehe
moze byc , ze odejdzie i zaraz porod , a moze byc tez , ze dopiero na porodowce wyleci ... takze roznie bywa
a co ?? odpadl ci czop ?? :)))

Młodamamusia czopa może być mało bo nie zawsze cały wychodzi...a po co byłaś na izbie przyjęć???Coś się stało???

Asionek...kurde,ja jak się rano ubierałam to miałam wrażenie,że jedna otoczka wokół brodawki jest szersza na dole...oglądałam i oglądałam ale doszłam do wniosku,że pewnie wmawiam sobie.

oj pamietam jak ja siebie dokladnie ogladalam eheh , pokaz mezowi oni widza najlepiej takie zmiany , moj od razu wypatrzyl :)

hejka

asionek : no te 2kg to brzuch i mysle ze troche tez poduszki, gorne i dolne ;))))
wspolczuje upalow, ja jetsem zmarzlak, ale lubie cieplo znosne... nie moglabym zyc pol roku w 30-40 stopniach :)

mlodamamusia: jak czop tobie odchodzi to pewnie urodzisz w najblizszych 1-3 dniach :)

rurka : Hej wiesz ze mialam taka sama idee jak ty co do raczek, ale i nozek! bo moje az sie prosza o to by ktos sie nimi zajal, lakieru nie widzialy od miesiecy!!!! a ja nie mam sily na wyginasy skorki i inne :) wiec moze cos wymysle w tyg. jak maly bedzie w zlobku, o ile energii mi starczy...

just, asionek : zrobilyscie smaka na polskiego schabowego!!! wredniary wy!!!! :)

no ja lubie upaly i cieplo , ale bez brzucha hehe , jakos dam rade mam nadzieje ...
pazurow tez sama nie lubie robic :/ czasami mnie najdzie , ale rzadko :) siorka przyjedzie to mi machnie cos hehe

Asionek Zauważyłam na majtkach sluz brazowawy i troszke krwi...

No to szykuj się:))))
Trzymam &&&&&&&&
Jakby co to chyba masz mój nr,pisz koniecznie:)

Ja się strasznie wkurzyłam...Oliwka ma za tydzień powtórkę I komunii,a mamusia nie chce dać jej alby i reszty rzeczy...muszę kupić wszystko raz jeszcze bo na komunię w zeszłym roku ja jej albe kupiłam z mężem.
Wściekłam się nieziemsko!!!!!!!!!!!!!
Aż mnie głowa rozbolała.

reklama
Młodamamusia...hihihi,nie ma czego:)

Jak mam się nie denerwować,to dosyć duży wydatek,zwłaszcza na jeden dzień...a my dzisiaj postanowiliśmy sofę wymienić i właśnie zamówiliśmy w sklepie...
Szlag by to.
Mam kasę odłożona ale miałam jej nie ruszać,niestety:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry