• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cosik czuję pismo nosem, że chyba nasza Made nas doczytuje :cool2: jeśli to dobre przeczucie, to nasza koleżanka MADE niech od razu szykuje swoje literki magiczne, ten do siedzenia, bo zostawić swoje baranki na tyle czasu, to jakaś paranoja :-D

reklama
Karola a jakie masz żelki??? :-D

Młoda :no: u mnie spokój, właśnie skończyłam w kuchni taki nadprogramowy porządek :sorry2: muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć, bo oszaleję, wczoraj odwiedziła mnie koleżanka i mówi, daj poprasuję Ci wszystkie ciuszki, bo widzę, że masz ich dużo, a jak tak lubię takie małe rzeczy prasować i uprasowała wszystkie :confused2::hmm: a ja co mam robić??? :szok:

Asionek Zauważyłam na majtkach sluz brazowawy i troszke krwi...

pewnie to czop :) ale bez paniki on moze i z 2 tyg. nastepne odchodzic po malu ...

No to szykuj się:))))
Trzymam &&&&&&&&
Jakby co to chyba masz mój nr,pisz koniecznie:)

Ja się strasznie wkurzyłam...Oliwka ma za tydzień powtórkę I komunii,a mamusia nie chce dać jej alby i reszty rzeczy...muszę kupić wszystko raz jeszcze bo na komunię w zeszłym roku ja jej albe kupiłam z mężem.
Wściekłam się nieziemsko!!!!!!!!!!!!!
Aż mnie głowa rozbolała.

jaka powtorka komuni ?? kurcze ja to nic nie wiem , nawet co to ta alba jest ...

Asionku, nie miałaś odświeżenia przyrzeczeń komunijnych? Równo rok po Komunii jest coś takiego i jeszcze raz się ubiera dzieci w alby(czyli habity) i idzie się na mszę taką specjalną :-) u mnie np nie trzeba było się znów ubierać w habit, ale trzeba było być... eee takie kombinacje kościelne ;-)

reklama
Asionku, nie miałaś odświeżenia przyrzeczeń komunijnych? Równo rok po Komunii jest coś takiego i jeszcze raz się ubiera dzieci w alby(czyli habity) i idzie się na mszę taką specjalną :-) u mnie np nie trzeba było się znów ubierać w habit, ale trzeba było być... eee takie kombinacje kościelne ;-)

kurcze nie mam pojecia ... albo mam skleroze i nie pamietam , albo nie bylam hehe

alba czyli sukienka poprostu tak ?? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry