• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just : ty masz 23 czy 24 lata????????????????, bo juz zwatpilam... myslalam ze 24 :)

olwika : hehehe... no ja jestem sila natury :) hahahahahahhaa
a te 2 kg widac bo one sa tylko i wylacznie : na brzuszku :)
no i wg meza troche na klacie i pupce ;)

JUST JEST PROSZONA O POTWIERDZENIE CZY WYSLALAM ZAPROSZENIE DOBREJ OSOBIE :)

reklama
Jos 24 rocznikowo :tak: ale jestem rocznik 87 do 25 września jestem dwudziestką trójką :cool2: potwierdzam, że dotarło :-D matko Ty jesteś strasznie wypasiona :-D:-D:-D
a oczy Leopolda zawładnęły moim serduszkiem :-D o boże co za cudo :-D Jos uważaj na te wszystkie koleżanki swojego synka :-D

a to ty urodzisz pierworodnego w takim wieku jak ja :) 23 :) fajnie :)
a oczy poldusia to nieskromnie sie zgodze : CUDO :) moje wlasne prywtane hihiihihihihihihihi :)

Dzień Dobry ;-)

ufff ale ciepło ;-);-)

Byłam na izbie przyjęć... ;/

JUSt my to mamy naprawde duzo wspólnego ty masz urodziny 25 września a ja 26 ;-);-):-)

Ostatnia edycja:
padam :( nie malze upal jak cholera to skonczylam wlasnie od rana sprzatac mieszkanie i az mnie brzuch kluje :(((
ehh niedlugo to juz chyba nic z tego nie bedzie , bo juz ledwo daje rade , nie dla mnie takie harce hehe

Czekam do wtorku w takim razie ale chyba nie potrzebnie się łudzę...
Czy któraś z Was miała takie delikatnie kłucia w podbrzuszu i w pochwie?
No i ten ból krzyża.

ja mialam klucia w pochwie , bol brzucha i rozne klucia tez i do tego powiekszone piersi bolace i brodawki sie zwiekszymy tez :)
takze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Karola, głowa do góry słodka Nigello :tak: wiem, że Ty z tych niecierpliwych, co Asionek też już zauważyła hihihi :D ale musisz kobieto czasem powstrzymać swą ciekawość :tak: chociaż wiem z własnego doświadczenia jak ciężko to zrobić :-p

Jos bliźni, będzie jednak bliźnim, czyli zrobiło dziecko prezent swojej mamuni i się postarało :-D grzeczne, zaraz brzuchacza ugłaszczę :-D a ja na razie nie czuję żadnych dziwnych rzeczy, więc myślę, że Remy sobie dobrze się urządził w swoim M1 i ciężko mu teraz się zapakować z tym wszystkim i tak sobie się wyprowadzić :-D

Wiolka, czyli u Ciebie też święto :tak: córcia zasługuje na całusa, a mama na medal za wytrwałość :-D

Asionku jak ja bym chciała się w tym waszym cieple zanurzyć na chwilę :rolleyes: u nas jest cały czas w kratkę, zapowiadali taki upał, a jest marnie.... :dry:

tiaaa napewno nie chialabys w tym skwarze z brzuszkiem sie meczyc :/ ze mnie cieknie normalnie :( a gdzie do lata jeszcze ufff juz wiem , ze bedzie mega ciezko

just : no postaral sie remik :) good boy :)))))))))))))))))))) tylko niech zrozumie ze po tej powiedmzy 16-17h moze juz dawac znak i wychodzic, zeby teraz mu sie nie zachcialo posiedziec tydzien wiecej niz trzeba i aspirowac na raka :)

dziewczyny od marca przybralam 2kg300 :))))))))))))))))))))))))))))))))))) zaczynam sie wazyc, wkoncu jets co!!!!!
a poldus wazy 15kg rowne !!!! :) ale sie ciesze!!!!

wow niezle Poldus wazy :) nie wyglada na tyle hehe
a ty chudzinko to te dwa kg chyba rzeczywiscie na brzuszku masz :)

jeszcze obiad musze machnac , ale narazie poleze troche :)

Ja już po obiedzie, właśnie raczę się się lodami czekoladowymi od Grycana, mniam mniam każdy paluszek można oblizać po takich lodach :-D

a obiad bardzo tradycyjny, bo mi zapachy sąsiedzi wypuszczają i weź bądź mądry i się nie skuś na schabowego z puree ziemniaczanym i do tego surówa :zawstydzona/y: no człowiek ma te zachcianki :-D

Młoda, to Ty też Waga, to witaj w klubie, Jos też jest Wagą :tak:

dzwoniła do mnie ciotka i tata i oboje zdziwieni, że ja jeszcze w domu i, że brak akcji, bo oni się już niecierpliwą gorzej niż ja :-D

Jestem :)
Jak Wam mija poranek?? ja od rana zakupy, teraz sprzątanie, później się chyba wybiorę do kosmetyczki na pazurki bo mi samej nigdy tak ładnie nie wyjdzie:zawstydzona/y:

Just, Młoda
Wy jeszcze tutaj? :-D

Asionek, Oliwka, Wiolka witajcie :))

Ewula gdzie obiecana foteczka Maleństwa??

POK??

Just powiem ci , ze ja lata nie jadlam schabowego , bo sie zrazilam , za duzo juz bylo tego hehe
a niedawno zrobilam i normalnie jadlam jak dzika hehe tak mi smakowaly , przydal sie odpoczynek :)
no teraz rodzinka pewnie bedzie ciebie molestowac :) normalne :))

Rurka hej :)

reklama
Dziewczyny jak odeszedł wam czop to miałyście go duzo ??

Rurka no jeszcze tutaj .

Kurcze tak mnie ręka boli ze nie umie nia nic robic...
Na izbie przyjęć nic nie gadali ze moze mnie ręka boleć...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry