• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
[/COLOR]:-D pierwsza :szok:

Zapowiadam dziś wiosenne porządki, więc przejrzę każdego krzaczora w którym siedzą nasze kobietki :-D:-D:-D

proszę się przygotować i lepiej dobrowolnie się ujawnić :cool2:

WYŁAZIĆ Z KRZACZORÓW!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wstawać szkoda dnia Robaczki
pewnie trzeba Was z łóżek powyciągać zapachem kawy i śniadanka, więc idę po świeże pieczywo i zaczynam na Was działać :-D

reklama
Jestem
I jestem głupia,głupia,głupia!!!!
Zrobiłam ten cholerny test! I co?Nic...oczywiście,że nic.

witam sie z rana... uwaga uwaga to juz 3 przespana noc w calosci za nami:-)
tak sobie mysle ze u mnie w tym cyklu znowu nic nie bedzie , bo niby jakies tam staranka byly ale nawet nie wiem czy to byly dni plodne czy nie. a teraz jak czuje sie owulacyjnie to Iwa spi a my idziemy spac grzecznie za nia.wczoraj M sie do mnie dobieral a mi nawet palcem sie ruszyc nie chcialo. poglaskal mnie , przytulil sie i poszed spac:-)
milego dnia kochane
Oliwka wspolczuje

hej :)

u nas upal jak cholera , a tutja pozno sie robi cieplo wiec jak juz tak jest od rana to ja nie wiem co dalej bedzie :szok:
oddalam krew i mocz , a teraz szamam sniadanko :)

[/COLOR]:-D pierwsza :szok:

Zapowiadam dziś wiosenne porządki, więc przejrzę każdego krzaczora w którym siedzą nasze kobietki :-D:-D:-D

proszę się przygotować i lepiej dobrowolnie się ujawnić :cool2:

WYŁAZIĆ Z KRZACZORÓW!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wstawać szkoda dnia Robaczki
pewnie trzeba Was z łóżek powyciągać zapachem kawy i śniadanka, więc idę po świeże pieczywo i zaczynam na Was działać :-D

hehe wiosenne porzadki ?? ja jestem melduje sie poslusznie :) gdzie to sniadanka ?? :))

Jestem
I jestem głupia,głupia,głupia!!!!
Zrobiłam ten cholerny test! I co?Nic...oczywiście,że nic.

kurcze za szybko robilas kochana :( ja wiem , ze ty niecierpliwa jestes , ale nie mozesz sie tak stresowac :(
trzymam jeszcze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))
i nie poddawaj sie :)

witam sie z rana... uwaga uwaga to juz 3 przespana noc w calosci za nami:-)
tak sobie mysle ze u mnie w tym cyklu znowu nic nie bedzie , bo niby jakies tam staranka byly ale nawet nie wiem czy to byly dni plodne czy nie. a teraz jak czuje sie owulacyjnie to Iwa spi a my idziemy spac grzecznie za nia.wczoraj M sie do mnie dobieral a mi nawet palcem sie ruszyc nie chcialo. poglaskal mnie , przytulil sie i poszed spac:-)
milego dnia kochane
Oliwka wspolczuje

Wiola to super , ze mala ladnie spi :) chyba juz tak zostanie nie ?? :)
u nas tez posucha ja jak maz wraca z pracy to wsumie za bardzo sil na przytulanka nie mam ...

Dzięki Asionek...pocieszam się kawą i śniadaniem,znowu mnie wzięło ma mega miksa:)

hej

Just : przed toba juz tylko osttanie godziny do przetrzymania, zacisnij nogi, lez brzuchem do gory :)
nawet jak cie wezmie po poludniu to urodzisz po polnocy czyli 22.05 - blizniaka :))))
podaj mi plis na PW swoj nr komoorczaka, bede siegac po newsy!!!

oliwka : mysle ze za szybko zrobilas test, kazdy organizm jest inny. mi w styczniu test wyszedl 7 dni przed @, powtorka jakos 2 czy 3 dni przed tez... ale sie nie zagniezdzilo i po dacie @ 2 dni poronilam...
owu mialam ok. 19-20 marca, cykle 27-29 dni. Date @ mialam wiec na ok. 2-4 kwiecien
testowalam 29.03 wiec 10 dni po owu i dobre 5-6 dni przed data @ i wyszedl :)

wiolka : super ze nocki udane :))))) korzystaj i odpoczywaj!!!!

Czekam do wtorku w takim razie ale chyba nie potrzebnie się łudzę...
Czy któraś z Was miała takie delikatnie kłucia w podbrzuszu i w pochwie?
No i ten ból krzyża.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karola, głowa do góry słodka Nigello :tak: wiem, że Ty z tych niecierpliwych, co Asionek też już zauważyła hihihi :D ale musisz kobieto czasem powstrzymać swą ciekawość :tak: chociaż wiem z własnego doświadczenia jak ciężko to zrobić :-p

Jos bliźni, będzie jednak bliźnim, czyli zrobiło dziecko prezent swojej mamuni i się postarało :-D grzeczne, zaraz brzuchacza ugłaszczę :-D a ja na razie nie czuję żadnych dziwnych rzeczy, więc myślę, że Remy sobie dobrze się urządził w swoim M1 i ciężko mu teraz się zapakować z tym wszystkim i tak sobie się wyprowadzić :-D

Wiolka, czyli u Ciebie też święto :tak: córcia zasługuje na całusa, a mama na medal za wytrwałość :-D

Asionku jak ja bym chciała się w tym waszym cieple zanurzyć na chwilę :rolleyes: u nas jest cały czas w kratkę, zapowiadali taki upał, a jest marnie.... :dry:

Jest gorzej niz marnie...jest zimno...jak mam dzieci na dwór wywalić???

reklama
just : no postaral sie remik :) good boy :)))))))))))))))))))) tylko niech zrozumie ze po tej powiedmzy 16-17h moze juz dawac znak i wychodzic, zeby teraz mu sie nie zachcialo posiedziec tydzien wiecej niz trzeba i aspirowac na raka :)

dziewczyny od marca przybralam 2kg300 :))))))))))))))))))))))))))))))))))) zaczynam sie wazyc, wkoncu jets co!!!!!
a poldus wazy 15kg rowne !!!! :) ale sie ciesze!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry