• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jaki spokój tu dzisiaj...cichutko babeczki siedzą,weekend?:)
My po jedzonku,było penne salmone i bruschetta:)

Teraz leżę,krzyż mi dokucza strasznie,kłuje. A zaraz mój kuzyn przyjeżdża na wizytę:)

reklama
Cześć i czołem :-D

Dobre wieści, mam już najważniejszą rzecz z głowy załatwioną, to było niczym Mission impossible ale udało się!!!!!!!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

teraz kopytka do góry i odpoczynek :cool2:

Cześć Pysiu :-) załatwiłam meldunek, czyli teraz już wszystko mogę pełnoprawnie załatwiać na terenie Gdyni, wiesz mam papier, pokazuję i git :happy2: dla Remika też już występuję o pesel tutaj, więc to spore ułatwienie w każdej papierkologicznej historii :-D radość :happy2:

hejka :)

just : super ze pozalatwialas co trzeba! teraz mozesz rodzic :) ale najpierw... sesja zdjeciowa w niedziele :) a po sesji, 22.05 juz mozesz rodzic blizniaka ;)

wiolka : dzieki dobrze... nie nosze...bole wiec minely... tylko to zmeczenie... ciagle ciagle ciagle...ale dobra, nie narzekam
mogloby byc gorzej
z leopoldkiem na tym etapie juz od 3 tyg. wymiotowalam srednio od 13 do 22-23 wieczorem :)

ja zaraz ide kapac babla, w piasku sie wyszamotal od stop do glowy :)

Cześć i czołem :-D

Dobre wieści, mam już najważniejszą rzecz z głowy załatwioną, to było niczym Mission impossible ale udało się!!!!!!!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

teraz kopytka do góry i odpoczynek :cool2:

super , ze zalatwione co trzeba :) teraz odpoczywaj sobie ile sie da :)

Jos fajnie , ze juz lepiej :) a zmeczenie to norma , przejdzie niedlugo !! :)

Rurka,dlaczego strasznie?
Hej Just:))
Josephine a w którym dniu po owulacji robiłaś testy?
Tydzień przed @ to u Ciebie?Pamiętasz może?
Nie wiem co jest ale nie mogę kroka dać...tak krzyż boli,strasznie,kłucia nie z tej ziemii,aż mi się kolana uginają przy próbie chodzenia.

reklama
Dobry wieczór ;-)

Jestem nie wylądowałam na porodówce :-);-) :-)

Wszyscy zdziwienie ze za tydzien termin a ja chodze :-D :-D

Aleee se pojadłam kiełaską i chlebkiem smażonym :-);-)

No wpadłam wam zyczyć dobranoc;-)
Śpijcie słodko ;-)

Jutro wkleje foto mojego K.. jak to dzielnie rozpala ognicho ;-);-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry