• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka ponownie :)

mary : hej ! powodzenia w przeprowadzce zycze :) jak sie czujesz??? :)

oliwka : nie denerwuj sie, tak latwo mysle nie udowodni ze taka dobra z niej mama :) z adwokatem czy bez :)
a bol brzucha po takiej akcji to tez mysle ze moze byc ze stresu... kiedy mniej wiecej powinnas dostac @ ?

mlodam : nie ma za co! 3maj sie mocno :) i zeeeeeeeeeeeennnnnnnn :)

wisienka : pokoik super i kolyska tez :)

reklama
W 10dpo powinna beta wyjść jak jest fasolka?
Josephine...nie wiem,niestety cykle nie regularne więc nie wiem,owulka 7 dni temu była.

oliwka : z beta ci nie pomoge, bo nigdy nie robilam
ale ja czule testy digital clearblue robie tydzien przed data @ i wychodza :) wiec beta wydaje mi sie z tydzien -10 dni po owu to wyjsc powinna :)

Ja mam ten test digital z clearblue,leży w szafce:)
Boję się go dotknąć,nie chcę się zawieść...ja teściara numer jeden boję się testu...
Może w niedzielę spróbuję zrobić albo w poniedziałek.

no to poczekaj do niedzieli powiedzmy;)))))))))))))))) i z rannego sika ! :)

ps. nie ze kusze, ale ja te testy robie 7-5 dni przed @ i wychodizly pozytywne nawet z popoludniowego sika ;) hihihihihihihihihihi
ale dla pewnosci zrob z rannego :)

W 10dpo powinna beta wyjść jak jest fasolka?
Josephine...nie wiem,niestety cykle nie regularne więc nie wiem,owulka 7 dni temu była.

Oliwka - myślę, ze na pewno wyjdzie! Mnie pierwszy bladzioch wyszedł 10 dpo, więc beta wyjdzie na bank. Tu masz fajny link o normach laboratoryjnych hormonów, w tym hCG:

Normy laboratoryjne dla kobiet

hejka ponownie :)

mary : hej ! powodzenia w przeprowadzce zycze :) jak sie czujesz??? :)

Jos - hej! :-) Czuję się OK, choć mam ostatnio masę stresu, który objawia się tak sobie... :eek::sad: Ale dzidzia rośnie, serduszko bije, wymiary są dobre, co mnie cieszy i na tym staram się skupić! A u Ciebie?

mary : dzieki, dobrze... troche sie przesililam i musze sporo lezec teraz, nie moge sprztaac zbytnio itp ale jakos dajemy rade... byle z dzidzia bylo wszystko ok, to my juz sobie amy rade i jakos dokulamy :)))))

dziewczyny ja uciekam, synek wstal z drzemki! pappapapapa

oliwka : rob test w niedziele juz wyjdzie! a jak bedzie + to dla pewnosci i spokoju bete w pon. i bedzie cacy :)

reklama
mary witaj. mam nadzieje ze juz lepiej sie czujez zarowno fizycznie jak i psychicznie. poglasz brzusio, widac juz?
jos jak sie czujesz? do kiedy tesciowa zostaje?
mlodamamusiu idz juz rodzic co?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry