• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewula witaj... tak sie zastanawiam bo ja mialam byc pierwsza w kolejce do bozka i wiesz ... no tobie juz nie potrzebny:-p:zawstydzona/y:
rurka powodzenia... a pok chyba odeszla, przestala sie pokazywac od momentu jak sie poklucila z jedna z weteranek.
wisienka super pokoik
a wiecie ze byla mary i do nas nie zajrzala?:no:

reklama
ja tylko na chwilecze i muse lecieć bede później;)

najważniejsze to to ze tak serduszko było bede wieczorem opowiem i pokaże;)

Ewula,gratki serdeczne:)
Wysyłaj fluidki:)))
Śliczny suwaczek,też taki chcę!!!! :((((((

Asionek dzięki,taką mam nadzieję...strasznie źle się czuję przez to:(Strasznie mi przykro,że tak robi.

Brzuch boli coraz bardziej... :( Będzie @

hejka!

Libyy, Marcepanek, Jos dziękuję Wam za te słowa.
Kocurek Tobie też dzięki, wiesz za co, nie miałam siły odpisac.

Marcepanek a powiedz mi Fenoterol dostawałaś w kroplówce czy tabsy? jak to znosiłas? długo brałaś? A szyjkę jaką miałaś?

Ja dziś miałam kryzys, ale już lepiej, co chwilę inna decyzja, zmiany itd. a ja juz mam dość. ale już się uspokoiłam, choc jestem niezbyt wesoła, chyba radość wróci do mnie jak opuszczę mury szpitala... niewiadomo kiedy...

Ewula gratki bijącego serduszka :-)

Młodam,Kochana,trzymaj się:)
Niedługo wyjdziesz:)))
Trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka:) &&&&&&&&&&&&

Cześć wszystkim!

Przepraszam za długą nieobecność, ale ostatnio u mnie lipa straszna, nie miałam głowy wchodzić na forum, a jak wlazłam, to nie miałam siły na wszystkie wątki. :eek::sorry: Myślę o Was ciepło, staram się podczytywać.

Wiolka - a widzisz, nosa miałam by zajrzeć. Przerwa była, bo do niczego nie miałam głowy, ale mam nadzieję, ze nie macie mi za złe.

Młodam - dużo zdróweczka dla Ciebie i maleństwa!

Boogie, Młodamamusia - jak tam? Jeszcze w dwupaczku?

Oliwka - co u Ciebie? Jak Twoje dziewczynki? Jeju, mam nadzieję, ze ta sprawa zakończy się po Waszej myśli!

Ewula - gratulacje ogromne!!! Super, że wizyta owocna i serduszko chyba też już było! :-) Piękny suwaczek!

Wisieńka - jaki piękny pokoik! Musieliście się nieźle napracować przy malowaniu, ale efekt super!

Asionek - jak Twoje samopoczucie?

Dla wszystkich potrzebujących mam troszkę fluidków: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ślę Wam wszystkim gorące pozdrowienia!

Hej Mary:)))
Jak czas leci...już 13tc u Ciebie:)))

Kurde,ja się naszorowałam a Panci z opieki nie ma!!! Kurde...

Hej Mary:)))
Jak czas leci...już 13tc u Ciebie:)))

Kurde,ja się naszorowałam a Panci z opieki nie ma!!! Kurde...

Oliwka - leci, leci. :-) W sumie teraz wobec tych wszystkich problemów najważniejsze, że z maluszkiem OK, że fika i ze ma dobre wymiary. :-) 22 czerwca mam USG połówkowe i może poznam płec! A tymczasem trwa pakowanie, bo 1 czerwca przeprowadzka! A Tobie naprawdę życzę powodzenia i trzymam kciuki za pomyślny przebieg wydarzeń! No iżeby @ nie przyszła! Może ból brzucha to z powodu stresu?

Najpewniej stres,taką mam nadzieję.Dzisiaj 7dpo...jeszcze trochę do testu...chyba,że w poniedziałek betę zrobię?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry