• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie.
Ja dziś robiłam swoje pierwsze badania ciążowe. Jak zobaczyłam chyba 4 fiolki to na sam widok tylko westchnęłam, ale babeczki mnie tak zagadały że nawet nie wiem kiedy a było już po wszystkim, a byłam przygotowana na jakieś fiku miku :-D:-D:-D
Kochane rodzące trzymam kciuki za szybkie i jak najmniej bolesne porody.:tak::tak::tak:
Marcepanek ty to normalnie szalejesz, zazdroszczę i trzymam kciuki żeby było ok.

reklama
halo halo gdzie pouciekalyscie?
witaj Agapa. super ze pierwsze badania juz za toba,musialas wytrzymac no bo czego sie nie robi dla dzidzi?:-)ty tak marcepankowi nie zadrosc bo sama tez bedzies miec 4 dzieciaczkow:-)

Dobry dzien ;-)

Oj oj coś mi sie zdaje ze niebawem urodze :-);-)
byle nie dzis :P bo dziś ognisko :-D

Ale Rafik sie wierci :-):-);-);-):-)

kocurku nie przejmuj sie ... dziecko, nie przespane noce itd i szybko zapomnisz o kg.
a ginek fajny asior, pierw cie tu poznaje od srodka a potem flirtuje:-):-p
czesc asionek. nadal czekam na zdjecia brzucholka
wim ze to smiesznie brzmi ze sie ciesze z przespanej nocy... ale juz padam na pysk, zeby dziecko prawie 2 letnie sie budzilo po pare razy w nocy?myslalam ze to od cyca ale cyca nie ma a ona nadal sie budzi, do tego jak przed tem pieknie sama zasypiala, to teraz zanim zasnie to placze z godzine, rzuca sie , masakra

zrobie moze w niedziele :)
bo ja robie zawsze co miesiac w polowie jakos :) zeby porownac czy cos sie uroslo hehe
ja ci sie nie dziwie , ze sie cieszysz z przespanej nocki , tyle czasu w koncu juz nie spisz , ze to normalne !!
oby malutka zaczela ladnie spac u siebie i po calych nockach wlasnie !! :))

Cześć :)

Kocurek
ale super, będzie dziewoja :-D

Wiolka wielkie gratulacje, dla Iwusi też :-D

Just nie wygląda jak 9 miesiąc, figurka git :-D

Asionek, witaj kochana, jak się czujecie??

a dobrze :) chociaz noc do kitu troche , ale tak to luz :)

Noo rureczka I CAŁE LATO TWOJE :-D:-D

Ale miałam akcję przed chwilą ... w jednej sekundzie zrobiło mi się TAK niedobrze, że ledwo doleciałam do kibelka :szok: To był haft stulecia :eek:

wow tak nagle cie wzielo ?? :((

Witajcie.
Ja dziś robiłam swoje pierwsze badania ciążowe. Jak zobaczyłam chyba 4 fiolki to na sam widok tylko westchnęłam, ale babeczki mnie tak zagadały że nawet nie wiem kiedy a było już po wszystkim, a byłam przygotowana na jakieś fiku miku :-D:-D:-D
Kochane rodzące trzymam kciuki za szybkie i jak najmniej bolesne porody.:tak::tak::tak:
Marcepanek ty to normalnie szalejesz, zazdroszczę i trzymam kciuki żeby było ok.

witaj :) dalas rade to najwazniejsze :)
a 4 fiolki to spoko , ja oddalam 8 :/ moj maz nawet w szoku byl i wyzwal ich od wampirow hehe

oki lmece powoli sie zbieram musze zakupy zrobic :)

Sorki, ze ja wpadam ostatnio jak po ogien ale albo źle się czuję albo jak się lepiej czuję staram się coś zrobić w domku i kółko się zamyka.

Wklejam wam zdjęcia tego co już zrobilismy.To częściowo pokoik Emisi. Ta ścianę malowalismy z Pawłem i jeszcze będą tam naklejone naklejki z leśnymi zwierzatkami i królewna Sniezka. No i oczywiście kołyska jaką zakupilismy. Resztę pokazę jak już skonczymy wszystko

Kciuki dla rodzących

Buziaki dla ciężarówek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla staraczek

A jak tam z naszymi rodzącymi???????????????????????

Wisieńka śliczna kołyska:)
Koniec złudzeń,właśnie brzuch zaczął boleć na @@@ a przy kaszlnięciu jajniki strasznie bolą:(
Byłam w sądzie poczytać akta sprawy...zawału dostałam!!!
Moja matka ma adwokata,składa jakieś dziwne pisma pełne kłamstw,tak samo wywiad kuratora...jakaś nowa babka jest i widzę,że jest po jej stronie...strasznie kłamie ale na szczęście mogę to udowodnić.
Nienawidzę jej z całego serca!W życiu nie czułam do nikogo takiej nienawiści.
Aż się poryczałam.
Wydrukowała sms-y poszczególne oczywiście i...aaaahhh,szkoda słów,z tych nerwów ledwo stoję a zaraz ta Pani z opieki przyjedzie na ''wizytację''.Dobrze,że zdążyłam wysprzątać wszystko.Koleżanka pomogła:)

Sorki, ze ja wpadam ostatnio jak po ogien ale albo źle się czuję albo jak się lepiej czuję staram się coś zrobić w domku i kółko się zamyka.

Wklejam wam zdjęcia tego co już zrobilismy.To częściowo pokoik Emisi. Ta ścianę malowalismy z Pawłem i jeszcze będą tam naklejone naklejki z leśnymi zwierzatkami i królewna Sniezka. No i oczywiście kołyska jaką zakupilismy. Resztę pokazę jak już skonczymy wszystko

Kciuki dla rodzących

Buziaki dla ciężarówek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla staraczek

A jak tam z naszymi rodzącymi???????????????????????

sliczny pokoik bedzie !! a kolyska jest super :)))

Wisieńka śliczna kołyska:)
Koniec złudzeń,właśnie brzuch zaczął boleć na @@@ a przy kaszlnięciu jajniki strasznie bolą:(
Byłam w sądzie poczytać akta sprawy...zawału dostałam!!!
Moja matka ma adwokata,składa jakieś dziwne pisma pełne kłamstw,tak samo wywiad kuratora...jakaś nowa babka jest i widzę,że jest po jej stronie...strasznie kłamie ale na szczęście mogę to udowodnić.
Nienawidzę jej z całego serca!W życiu nie czułam do nikogo takiej nienawiści.
Aż się poryczałam.
Wydrukowała sms-y poszczególne oczywiście i...aaaahhh,szkoda słów,z tych nerwów ledwo stoję a zaraz ta Pani z opieki przyjedzie na ''wizytację''.Dobrze,że zdążyłam wysprzątać wszystko.Koleżanka pomogła:)

Oliwka glowa do gory bedzie dobrze !!
matka jak klamie to i tak nie ujdzie na tym za daleko ...
zbieraj dowody na kazde jej matactwo i bedzie ok :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry