• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku nie przejmuj sie ... dziecko, nie przespane noce itd i szybko zapomnisz o kg.
a ginek fajny asior, pierw cie tu poznaje od srodka a potem flirtuje:-):-p
czesc asionek. nadal czekam na zdjecia brzucholka
wim ze to smiesznie brzmi ze sie ciesze z przespanej nocy... ale juz padam na pysk, zeby dziecko prawie 2 letnie sie budzilo po pare razy w nocy?myslalam ze to od cyca ale cyca nie ma a ona nadal sie budzi, do tego jak przed tem pieknie sama zasypiala, to teraz zanim zasnie to placze z godzine, rzuca sie , masakra

reklama
wiolu ... i dlatego ja, wbrew opinii całego świata, spałam z miśkiem - właściwie prawie do 6-tego roku.. Nikt nie może mi zarzucić, że stał się przez to mamisynkiem :-) O mamie potrafi zapomnieć na parę dni - tak jak ostatnio na obozie :-D

papapa boogie leeeć!! tylko powoli :-):-)

Ostatnia edycja:
kocurku tylko ze Iwa ma swoje lozko przysuniete do naszego, wiec w sumie tez spi z nami.moje dziecko nawet nie wie co to lozeczko. ona od 1 miesiaca zycia spi na swoim tapczanie.
hej rureczko. ile dni do odrony zostalo?

wiolu to faktycznie cięzki przypadek u Ciebie :sorry2: u mnie wspólne spanie pomogło - miś budził się kilka razy, a to "piciu", a to "mama jesteś?", ale nie płakał i spał dalej :)

kocurku mi juz pomyslow braknie i sil tez. najlepiej spi jak polozy sie na mnie ... ale kurcze tak sie nie da bo ani ruszyc sie nie moge, budze sie gorzej zmeczona niz klade sie spac a o seksiku z mezem to juz w ogole wtedy nie ma mowy...

Noo rureczka I CAŁE LATO TWOJE :-D:-D

Ale miałam akcję przed chwilą ... w jednej sekundzie zrobiło mi się TAK niedobrze, że ledwo doleciałam do kibelka :szok: To był haft stulecia :eek:

reklama
Bonjour :)

oliwka : poliglotko ty :) hahahaha wiesz co mnie tez skora swiedzi od samiusiego poczatku ciazy :) nawet o tym zapomnialam i nie podawalam jako objawu. z poldusiem tez tak mialam!!!
i faktycznie mam bardzo bardzo sucha skore, jak nigdy! za kilka m-cy pewnie bedzie mi sie az luszczyc na czole i miedzy brwiami...

kocurek : to ja tak wstepnie gratuluje malej czarnej niuni :))))))))))))))))) ale bylo by fajnie :)))) a lekarz fajny sie wydaje! to takie niegrozne, mile flirtowanie, no i faktycznie super rozladowuje atmosfere :)
wspolczuje hafcika porannego... okropnosc - wiem :(

wiolka : gratki nocki :)))

just : ale ty masz fajna ta mordke :) u ciebie fajny charakter i ten twoj ZEN widac we wszystkim! nie tylko w morde ale nawet we wlosach :)))) brzusio super :)
mam tylko nadzieje, ze dotrwasz do sesji... nie mozesz jej porzesunac na dzis/jutro? fajnie bylo by miec ciazowe ladne pamiatki... a boje sie ze mozesz nie dotrwac przy twoim rytmie dnia i spacerkach :)

rurka : juz nieduzo zostalo :) za chwile bedziesz sexy pani mgr :) a chwile pozniej sexy mama :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry