• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka:)))
DOBRE:)

Idę spać:)
Wszystkim dobranoc
Bonne nuit, Joséphine.:blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ooo i dooopa ;/

wszystkie uciekly :-(

uciekam nyny;**

jutro bede po szkole ide na 2lekcje:-D
;-)

Dobranoc;*

Ostatnia edycja:
Pierwsza !!

oliwka uuuuuu.... no no ciekaaaaaaawe :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) No to powoli zaczynam zaciskać :-)

boogie odespałaś trochę wczorajsze stresy..??? :-(

lili CIESZĘ SIĘ, ŻE U CIEBIE WSZYSTKO DOBRZE :-D

Ostatnia edycja:
aaaa Kociątko nadzorca :-D dziękować, dziękować Żuczek ma się dobrze, wstaje kręci się, zaraz śniadanko, trochę czeka mnie latania, ale jak już to skończę, to będzie wielkie święto w domu Gucia :-D
a Ty Robaczku jak tam?

a to na jednym z ostatnich spacerów :cool2:

Ostatnia edycja:
A ja po wczorajszej wizycie mam 12kg do przodu na koncie :szok: ... i się dziwię dlaczego mi staw biodrowy wysiada hahaha.... Z maluszkiem wszystko dobrze, wyniki w miarę OK iiiiiii.... UWAGA teraz najważniejsze - pytam doctorka "Widać tam jakiegoś siusiaka...????" .... cisza.... doktorek szuuuka szuuuka i coś znaleźć nie mógł i powiada
"Na razie obstawiałbym dziewczynę -taką małą, czarną niunię jak pani" :-):-D:-D:-)

boogie jestes szalenie fotogeniczna :-):-):tak: A kurteczka extra... wygląda jakby na bluzę taką mięciutką ... uwielbiam takie rzeczy !!

Ostatnia edycja:
reklama
:-D
hahaha małą czarną Niunię :-D:-D:-D no to super, jeśli się nic nie zmieni, będzie Mała Czarna po mamusi :-D

eee Kociątko wagą się nie przejmuj, później w ferworze walki zgubisz to szybciutko, a najważniejsze, że Twoja Mała Czarna ma się dobrze :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry