• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc nie było mnie parę dni, bo byliśmy na wsi i teraz już napewno nie nadrobię.... doszły mnie tylko słuchy, że marcepanek w blizniaczej - prawda to ??????????? :szok:

pozdrawiam zaciążone, starające się i nowe farumowiczki ;-)

wpadlam i ja :)

Hej, to ja tylko napiszę że @ doszła......
a ja na betę nie....

przykro mi :((((

Koleżanko MADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzie jesteś???? znów zostawiłaś nas dla tych obsrańców???:-D:-D

:-D

ech ferwor sprzątania mnie pochłonął o 12 mamy wizytę Pani z Mopsu w naszej chaciendzie, więc nastawiłam już pranie i teraz sprzątam, przestawiam, kombinuję nad nowym ustawieniem w pokoju :-D czego człowiek sobie nie wymyśli dla zajęcia rąk :-D

hahaha dziewczyny czekam na oficjalną chłostę słowną hahahahahaa

ZROBIŁAM PRZEMEBLOWANIE :-D:-D:-D

no Just widze szalejesz , ale skoro czujesz sie na silach to juz teraz mozesz :) najwyzej urodzisz hehe

dzien dobry:)
nie ma szans na nadrobienie kochane, mam nadzieje ze u kazdej z was wszystko ok :)
przepraszam ze zaniedbuje forum, obiecuje ze po obronie bardziej sie zaangazuje, a obrona 15 lipca
jak widac sa juz suwaczki bo wczoraj bylam u lekarza, serduszko juz bilo:) dzidzius troszke za malutki, o jakis tydzien, ale lekarz kazal sie nie martwic tym bardziej ze owulka byla pozniej, dal lutke i kontrola za dwa tygodnie z lista badan :)
czuje sie srednio w zaleznosc od dnia i godziny, ale narazie nie jest najgorzej :) trzymam mocno kciuki za pozostale staraczki, i prosze o kciuki zeby z malenstwem bylo si :):*

to trzymam kciuki za lepsze samopoczucie :))) a dzidzia pewnie mlodsza skoro i owulka byla pozniej

Witam dziewczyny.
jos ja o dziwo powiem ,że mam super teściową ale serio bez jaj gdybym powiedziała coś na nią to by było po prostu kłamstwo. Szczerze się przyznam ,że wolę ją bardziej od swojej mamy...która niestety nie widzi świata poza moim bratem...

A i wczoraj się wepchnęłam do swojego Gina a co ;-) i hmmmm mam dwie wiadomości :
pierwsza to taka ,że ciąża starsza o tydzień...
A druga wiadomość to :
Zobacz załącznik 355590

Chyba już większego szoku doznać nie mogę... ;-)

wow :szok: teraz to mi szczena do podlogi opadla hehe
nie no kochana szalejesz :)))
gratulacje raz jeszcze , ale tym razem podwojne :))

Marcepanek ale szokk !:-) podwójne gratulacje !!!:-);-);-):-)
Asionek no chodze chodze :-);-)

Ale zauwarzyłam ze nauczyciele juz mnie pomału zlewają :-)

Dzisiaj babka z organizacji była w skzoku ze ja w szkole jak za 8dni mam termin i ze chce jeszcze cokolwiek pisać :-):-)

A więc oficialnie zostały mi tylko 3 przedmioty:-);-)

masz racje skoro jeszcze na silach sie czujesz to chodz do szkoly bedzie mniej do zaliczania , a moze nic :)))

Ojjjjjjjjjj dłuuuuuuuuuuuuuugo mnie nie było i nawet nie marzę, żeby wszystko nadrobić. Ale dziś tu zajrzałam i cooooo??? MARCEPANKU kochana - GRATULACJE OGROOOOMNEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I zarażaj wszystkich tymi dobrymi wieściami i brzusiem!!!

A wszystkie Was kochane witam, ściskam, przesyłam buziaki i dziękuję za pamięć!! Mamuś dziękuję Tobie za Twoje cieplutkie wiadomości!!!!!

hej :) oj dawno cie nie bylo
zagladaj do nas czasem i pochwal sie brzuszkiem :))

na dowód tego ile jest tych ciuszków, które wczoraj dostałam wklejam zdjęcie całej, ale to całej suszarki bez wolnego miejsca zapełnionej i to tylko jedna pralka...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

no niezle hehe , maly to chyba kilka razy dziennie bedzie musial min. sie przebierac :))

dziewczyny Pasztet Belgijski chce testów, tzn chce wiedzieć, czy to jego dziecko, czy Remik jest jego... :szok::szok::szok: sam mi o tym napisał....

przepraszam, że wcinam się z tematem...

nie stresuj sie kochana !!
moze chce tylko sprawdzic czy napewno ojcem jest , bo pewnie wie , ze o alimenty go podasz , a faceci co niekotrzy sa pokreceni niestety :/ szkoda nerwow na takiego

Dobry wieczór ;-):-)

Juz w domciu :-)
mała to isnty aniołek :-) większośc czasu spała :-)

Ale za to później to mnie wymęczyła ;-);-)

No i za niedługo ide chyba na "piwo" ( czyt. sok ) ;-) ze znajomymi ;-)

Ostatnia edycja:
Ja tam się chwalić nie lubię ale jestem geniuszem...kulinarnym oczywiście;)
Pojechałam na małe zakupy po wizycie u weterynarza no i znowu mnie wzięło:)))
Zrobiłam szparagi polane masełkiem z bułką tartą a do tego sałatka:rukola,pomidorki,mozarella,bazylia,jamon serrano,olej z pestek winogron,świeżo mielona sól i pieprz kolorowy.
Po prostu kulinarny orgazm miałam:)
Zagryzłam tościkiem z dżemem truskawkowym:)
Mam jazdy nieziemskie...często mam takie ale to same smaki,chodzę i marudzę a teraz mam smaki i ''tworzę'' " :)))))))))

I znowu nikogo niet:(((((((((
Widziałam,że Serge była wcześniej na BB a do nas nie zajrzała:((((((((((

SERGEEEEEEEEE!!!!!!!!!!:elvis:

Będę płakać!!!
Madeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie różnie... 32-39-31...tak więc nie wiadomo.Teraz wg owulki powinnam mieć @ 27 lub 28 maja...

Kurde:) Tak bardzo bym się cieszyła:))

Ewula,Kochana jutro masz chyba ginka???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry