just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
just do 22 maja jeszcze troche zostalowiec jak chcesz miec blizniaka to zeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
![]()
hahahaha już zaczynam leżakowanie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
just do 22 maja jeszcze troche zostalowiec jak chcesz miec blizniaka to zeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
![]()

Hej, to ja tylko napiszę że @ doszła......
a ja na betę nie....
Koleżanko MADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzie jesteś???? znów zostawiłaś nas dla tych obsrańców???
ech ferwor sprzątania mnie pochłonął o 12 mamy wizytę Pani z Mopsu w naszej chaciendzie, więc nastawiłam już pranie i teraz sprzątam, przestawiam, kombinuję nad nowym ustawieniem w pokojuczego człowiek sobie nie wymyśli dla zajęcia rąk
hahaha dziewczyny czekam na oficjalną chłostę słowną hahahahahaa
ZROBIŁAM PRZEMEBLOWANIE![]()
dzien dobry
nie ma szans na nadrobienie kochane, mam nadzieje ze u kazdej z was wszystko ok
przepraszam ze zaniedbuje forum, obiecuje ze po obronie bardziej sie zaangazuje, a obrona 15 lipca
jak widac sa juz suwaczki bo wczoraj bylam u lekarza, serduszko juz bilodzidzius troszke za malutki, o jakis tydzien, ale lekarz kazal sie nie martwic tym bardziej ze owulka byla pozniej, dal lutke i kontrola za dwa tygodnie z lista badan
czuje sie srednio w zaleznosc od dnia i godziny, ale narazie nie jest najgorzejtrzymam mocno kciuki za pozostale staraczki, i prosze o kciuki zeby z malenstwem bylo si
:*
Witam dziewczyny.
jos ja o dziwo powiem ,że mam super teściową ale serio bez jaj gdybym powiedziała coś na nią to by było po prostu kłamstwo. Szczerze się przyznam ,że wolę ją bardziej od swojej mamy...która niestety nie widzi świata poza moim bratem...
A i wczoraj się wepchnęłam do swojego Gina a co ;-) i hmmmm mam dwie wiadomości :
pierwsza to taka ,że ciąża starsza o tydzień...
A druga wiadomość to :
Zobacz załącznik 355590
Chyba już większego szoku doznać nie mogę... ;-)
teraz to mi szczena do podlogi opadla heheMarcepanek ale szokk !:-) podwójne gratulacje !!!:-);-);-):-)
Asionek no chodze chodze :-);-)
Ale zauwarzyłam ze nauczyciele juz mnie pomału zlewają :-)
Dzisiaj babka z organizacji była w skzoku ze ja w szkole jak za 8dni mam termin i ze chce jeszcze cokolwiek pisać :-):-)
A więc oficialnie zostały mi tylko 3 przedmioty:-);-)
Ojjjjjjjjjj dłuuuuuuuuuuuuuugo mnie nie było i nawet nie marzę, żeby wszystko nadrobić. Ale dziś tu zajrzałam i cooooo??? MARCEPANKU kochana - GRATULACJE OGROOOOMNEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I zarażaj wszystkich tymi dobrymi wieściami i brzusiem!!!
A wszystkie Was kochane witam, ściskam, przesyłam buziaki i dziękuję za pamięć!! Mamuś dziękuję Tobie za Twoje cieplutkie wiadomości!!!!!
na dowód tego ile jest tych ciuszków, które wczoraj dostałam wklejam zdjęcie całej, ale to całej suszarki bez wolnego miejsca zapełnionej i to tylko jedna pralka...![]()
dziewczyny Pasztet Belgijski chce testów, tzn chce wiedzieć, czy to jego dziecko, czy Remik jest jego...sam mi o tym napisał....
przepraszam, że wcinam się z tematem...