• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
chyba wezmę się za prasowanie, bo nerw mi skoczył, ale lekko i pranie powieszone już wyschło

tatuś z niego siódma boleść, ale konsekwencje powinien ponieść, jemu się upiecze i całe zycie będzie myślał, że może się tak prześlizgać :no: tego nie powinnam mu puścić płazem, ale muszę być ostrożna, cholera jasna w co się wpakowałam :zawstydzona/y::dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem wam tyle nasza sędzina widziała ostatnio na dwóch rozprawach jak "tatuś" kłamał i kręcił.
23 maja na 10:40 i 11:20 mamy werdykty spraw o ojcostwo i alimenty mam nadzieję że będzie tak jak ja chcę bo wtedy zmieniamy małemu od razu nazwisko tylko musze wiedzieć czy dam rade u nas w urzędzie czy do Gdańska musze jechać bo mały tam się urodził a przecież oni przez urzędy nic nie chcą załatwiać bo przecież po co ułatwiać.

Fakt nasze pociechy w podobnym wieku. my dopiero od 3 dni robimy sisi na nocnik bo sie wystraszyliśmy rok temu i to był krzyk i wrzask nie na nocnik a od trzech dni tylko nocnik :szok:

Zmiana nazwiska tylko w urzędzie gdzie dziecko się urodziło.
Ja nie miałam problemu z wyrokiem,dostawałam od ręki zaoczne:)

chyba wezmę się za prasowanie, bo nerw mi skoczył, ale lekko i pranie powieszone już wyschło

ZOSTAW TO I ODPOCZYWAJ!!!!!!!!!!!!!!

Lecę,mąż jedzie a ja muszę się ubrać bo do weterynarza.

just : nie denerwuj sie bo to nic nie da :) po prostu musisz siegnac po profesjonalna rade i zrobic bilans zyskow i strat...
mi tez sie wydaje ze jak nie chce placic to nie bedzie, bedzie mu rosl "dlug" a kij mu zrobia... tylko ta deklaracja ze jest ojcem cholera wie po co bedzie mu potrzebna...moze zeby sobie mniej podatlu z pensji placic niz "za kawalera"... dziwne to wszystko..
ale i tak nie rozwiazesz tego w dzien ani w tydzien, takze wrzuc na luz ...na ile sie da ;)
bo pamietaj ze remik wszystko czuje :)

ja powiem ci tak z pary miedzynarodwoej nieslubnej jaka znam przyklad :
tatus uznal dziecko juz w speracji itp - tak jak wy
ciagnie z tego max.korzysci we francji (wygrywa jedna stope podatkowa) a prywtanie w sadzie co?
wzial adwokata i ...poprosil o najnizsza stawke = najmniejsze prawo do wizyt
daje jej 100 euro, a ma prawo tylko widziec go raz w miesiacu!
ale to nie wizyty sa nawjazniejsze!
wizyty raz w miesiacu, a dziewczyna od 3 lat nie wyjechala do PL bo jej sie nie zgodzil na wywozenie go bez niego, bez jego wiedzy!
i co chwile jakies problemy!
nawet powiedzial w sadzie ze nie chce zeby rodzice kolezanki,czyli dziadkowie dziecka zajmowali sie nim bo sa probkematyczni i podejrzani

przemysl wszystko Just... bo pozniej porblemy to mozna robic o wszystko... i taka wojna z reguly trwa wiele lat
a ty moze sobie dasz rade bez tych paru zlotych, pojdziesz do pracy, madra zaradna jestes!!!!
no nie wiem co mam ci powiedziec... po prostu... UWAZAJ :) plis :)

to miałaś dobrze ja miałam 2 rozprawy i na wyrok czekam miesiąc już.
chce miec 2 dziecko ale powoli zaczynam wątpić patrząc na to że moje dziecko zostało zbyt mocno rozpieszczone przez moją mame i dziadków

Jos właśnie o to chodzi, o to chodzi... muszę się zastanowić, zresztą nie rozmawiałam z nim bardzo długo, więc nie wiem jak on się zapatruję na całą sytuację, czego tak na prawdę chce i czy chce, żeby Remik był jego, bo nagle poczuł zew więzi ojcowskich, czy tylko chce wiedzieć, czy to jego dziecko :unsure:

Just myślę, że Josephine bardzo rozsądnie podchodzi do sprawy, trzeba to przemyśleć i skonsultować z jakimś prawnikiem... ale na pewno nie możesz się tym denerwować.. Pamiętaj, że to Ty decydujesz i to Ty masz władzę w tej sprawie...

just zrobisz jak chcesz ale w sumie najlepiej idz się dowiedz od prawnika wszystkiego to najlepsze rozwiązanie. Nie martw się bo małemu to się na pewno nie podoba a dzieci mogą odreagowywać w nocy więc uważaj bo się nie wyśpisz ;);-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry