• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny Pasztet Belgijski chce testów, tzn chce wiedzieć, czy to jego dziecko, czy Remik jest jego... :szok::szok::szok: sam mi o tym napisał....

przepraszam, że wcinam się z tematem...

Oliwka a jak długo u Ciebie do spodziewanego terminu @? Może warto zrobić test????;-)
Za szybko,jest dopiero 6dni od owulki,jeszcze minimum 6 dni muszę poczekac:(((

dziewczyny Pasztet Belgijski chce testów, tzn chce wiedzieć, czy to jego dziecko, czy Remik jest jego... :szok::szok::szok: sam mi o tym napisał....

przepraszam, że wcinam się z tematem...
Spoko,wcinaj się:)
Pasztet niech się buja do sądu z pozwem i płaci za DNA:)))

Ale świnia, no bezczelny! Bogusiu czy on się deklarował w sprawach finansowych? Bo jeżeli nie, to sprawa w sądzie pozwoli to unormować. Wnioskuję, że wasze relacje nie są super, ale odpowiedzialność powinien ponieść!

just : niech robi testy i placi !!! ale jak dojdzie do sprawy to uwazaj na co sie zgadzasz a na co nie...
i dlaczego nagle chce testow? zeby go nagle na ojcostwo nie naszlo???? bo facet co znika i sie pol roku wypiera a pozniej wraca skruszony.... to z reguly marny ojciec, nawet taki "na dystans"...

mysle kochana ze powinnas napisac zadzownic do jakiejs asocjacji, zasiegnac rady darmowego adowkata ale w prawie miedzynarodowym... zeby nie bylo jaj...
niech placi, ale zebys sie nie wpakowala w jakie sobowiazki, wizyty co iles i jeszcze nie wiadomo co! wakacje w belgii i wywylanie mu dziecka samolotemù pod opieka stewardesy!

oliwka ja jestem z Lęborka niedaleko ciebie mam 22 lata synka 3 letniego męża od 30 października 2010 roku uczę się na technika administracji od 4 miesięcy staramy się o najlepiej córcie jestem w trakcie rozprawy o odebranie praw ojcowskich mojemu byłemu bo to tepak i prostak. I ogólnie to wszystko chyba że chcecie wiedzieć coś jeszcze. Gratulacje dla was które czekacie na pociechy

kurcze, wszystko się odbywa na prawie polskim, więc lepiej, żeby on miał kogoś kto powie mu jak się działa w Polsce, jutro skonsultuję się z prawnik w Mopsie, właśnie dlatego mam mieszane uczucia, bo nie chciał w to wierzyć, obwiniał mnie, a teraz chce testów, chociaż w sumie pytałam go jakiś czas temu o to i była długa cisza, a teraz dostałam odpowiedź, że chce i żebyśmy to zrobili

reklama
No trochę jeszcze wcześnie Oliwka...
Ale objawy masz obiecujące;-)

Objawy to ja mam co miesiąc jakieś:)
Mam nadzieję,że tym razem sie udało.

nie wiem co mam myśleć... Cieszę się, ale nie wiem co myśleć
Nie myśl nic...szkoda myślenia:)
Niech sobie sam z tym radzi

oliwka ja jestem z Lęborka niedaleko ciebie mam 22 lata synka 3 letniego męża od 30 października 2010 roku uczę się na technika administracji od 4 miesięcy staramy się o najlepiej córcie jestem w trakcie rozprawy o odebranie praw ojcowskich mojemu byłemu bo to tepak i prostak. I ogólnie to wszystko chyba że chcecie wiedzieć coś jeszcze. Gratulacje dla was które czekacie na pociechy

No to niedaleko,rzeczywiście:)
Ja już odebrałam prawa ojcu Ninki,mam z głowy:)
A 1 czerwca mamy sprawę o przysposobienie Ninki przez mojego męża:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry