Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

sam mi o tym napisał....Za szybko,jest dopiero 6dni od owulki,jeszcze minimum 6 dni muszę poczekacOliwka a jak długo u Ciebie do spodziewanego terminu @? Może warto zrobić test????;-)
Spoko,wcinaj siędziewczyny Pasztet Belgijski chce testów, tzn chce wiedzieć, czy to jego dziecko, czy Remik jest jego...sam mi o tym napisał....
przepraszam, że wcinam się z tematem...
No trochę jeszcze wcześnie Oliwka...
Ale objawy masz obiecujące;-)
Nie myśl nic...szkoda myślenianie wiem co mam myśleć... Cieszę się, ale nie wiem co myśleć
oliwka ja jestem z Lęborka niedaleko ciebie mam 22 lata synka 3 letniego męża od 30 października 2010 roku uczę się na technika administracji od 4 miesięcy staramy się o najlepiej córcie jestem w trakcie rozprawy o odebranie praw ojcowskich mojemu byłemu bo to tepak i prostak. I ogólnie to wszystko chyba że chcecie wiedzieć coś jeszcze. Gratulacje dla was które czekacie na pociechy