• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzięki Marcepanek:) Ja też mocno trzymam &&&& za Ciebie,żeby dzieciaczki zdrowo się rozwijały:)
Ja miałabym 4tc ale wg owulki bo późno była dopiero 3tc więc jeszcze czekam na testowanie,minimum do wtorku....matko,jak ja dam radę???
Jak się nie udało to się załamię tym razem.Nie dam wytrzymam kolejnego negatywnego testu...

Kornelinka dziękuję i witaj u nas:)
Z tych emocji po wklejeniu zdjęcia przez Marcepanka zapomniałam Cię przywitać.Przepraszam:)
Napisz coś o Sobie:)

Balbinka miała fasolkę??? o kurcze i nie napisała u nas??? Co się stało wogóle?

wróciłam ze spaceru i padam na pyszczek, kopytka mam na stołeczku, pod plecami poducha, laptop na kolanach ale coś mnie wymęczyło dzisiaj te łażenie, muszę spokojnie odpocząć, jestem po obiedzie bo zjadłam na mieście i kupiłam truskawy, ale to na później, teraz niech się obiad trawi na spokojnie:sorry2:

Ostatnia edycja:
Balbinka miała fasolkę??? o kurcze i nie napisała u nas??? Co się stało wogóle?

Nie wiem Bogusiu...tyle wyczytałam na Weterankach bo poszłam poczytać...

Z tego co widzę sama nie wiedziała,dostała krwawienia w środku cyklu,gin skierował ją na betę i wyszła na + ale bardzo niska więc stwierdził poronienie:(((
Mam nadzieję,że nic nie pokręciłam.
Może jak Mama wpadnie to nam naświetli....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Balbinka pisała kilka dni temu, że w okolicach owulki dostała krwawienia. Pytała, czy któraś z weteranek tak miała. Pojechała na betę i na usg i resztę już wiecie :-(

Dzięki Rurka:)
Zobaczcie co znalazłam:

Rozrastająca się macica
Przyczyną bólów brzucha na ogół jest prawidłowo rozrastająca się macica. – Na samym początku ciąży faktycznie pojawiają się bóle takie, jakie zapowiadają miesiączkę. Pacjentki skarżą się też na ból kłujący i uczucie jakby „rozrywania” w kroczu – opowiada Grażyna Komnata-Gajda. – Bóle te wynikają z przekrwienia spowodowanego działaniem podwyższonego poziomu hormonu - progesteronu – wyjaśnia lekarka. Dodatkowo rozrastająca się macica pociąga wiązadła maciczne. Boli wtedy raz z jednej, raz z drugiej strony w pachwinach, z różnym nasileniem, albo obustronnie.

Możliwe,że tak szybko się to czuje??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry