• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahha Jos takiego prasowania sobie nie odpuszczę, tylko ilość tych ciuszków plus to co już mam, to chyba przesada, będę syna musiała codziennie stroić w co innego :-D

reklama
Just to Rafik i Remik to bedą strojnisie :-D :-)
urodzą sie w podobnych dniach imie zaczyna im sie na R :-) no i czeko jeszcze chcieć :-);-)

lil : ja z suwaczkiem jeszcze czekam :) zaczynam 10 tc :)

mlodamamusia: dzieki, dobrze! a ty? kiedy jedziesz rodzic?

just : no ilosc faktycznie powalakaca a jescze mowisz ze inna pralka czeka ;)

Lil- nastaw uszy to Ci powiem ........byłam w Lidlu i kupiłam gotowe pierogi z truskawkami i ruskie :)))

Jos- witaj kochana :*
u nas do przodu,dzieci zdrowe,Zuza miała dzis wyjazd do Poznania na przedstawienie brzydkie kaczątko...
ja napchałam sie pierogami jak bąk

Jos to suuper ze dobrze się czujesz:-) A no wiesz poczekam do poniedziałku :-) he :-D . Dzisiaj mnie czeka opieka nad 8miesięczną MAdzią a jutro ognisko :-D ;-)

mama : pierogi???mniaaaam!
ja sie napachalam zimeniakami, kurczakiem i szpinakiem
i poprawilam malinami i czeresniami
i teraz ide to trawic...

ciesze sie ze dzieci dobrze sie maja :) faknie z tym brzydkim kaczatkiem :))) lubie ta historie :)))))
juz sie nie moge doczekac kiedy poldus bedzie chodzil do teatru dla dzieci, do kina i na rozne przedstawienia
no i sam bral w nich udzial :)
moje kwadratowe stopunie beda spiewaly :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

uciekam sie polozyc, do pozniej !!!!

Wisieńka- tulę i lepszego samopoczucia życzę ...:*:*

Jos- idz trawić ,troche zjadłaś więc masz co :)))
jeszcze troche i Poldus bedzie jezdził :)

ja zaraz śmigam po Zuzę...ale tak myślę czy jeszcze zjeść lody orzechowe czy póżniej......?? ale mam problemy nie :))))))))))))

o jeny ale sie dzieje
Marcepanku gratulacje i spokojnej ciazy zycze. ale super no
lil witaj ... tesknilam
gumisia gratuluje
just .... rozmarzylam sie pamietam jak ja wynosilam cale suszarki prania na balkon przed urodzeniem Iwusia a tu juz taka duza jest
hej mama
czesc wisienko
jos odpoczywaj, polki tesciowa jest.
a ja musze isc sie wykapac , przebrac , umalowac i na szczepienie

reklama
mama no kurde z truskawkami i śmietaną pierogi o TY normalnie do Ciebie się kulnę na te pierożki. Choć 10godzin jazdy do Ciebie to pewnie Tomi zje resztę nim będę ;-)
boogie heh jak bym widziała moje pranko ;-) najgorsze jest to ,że teściowa wciąż zapełnia garderobę moich maluchów i mówię do T ,że nową szafę trzeba będzie dokupić ;-)

Na razie w rodzinie nikt jeszcze u nas nie wie o mojej ciąży i się zastanawiam kiedy to oznajmić bo T to by całemu światu wykrzyczał jak by mógł...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry