• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil ja sie dowiedziałam w 24tc :-) no bo Rafik wstydził sie i nie chciał pokazać co ma między nogami :-)

mozna juz truskaweczki kupic :-)

Just mój balkon wyglądał podobnie ;-):-)
A jak pranie rozwieszone było . To na drugi dzień sąsiadka do mnie : " to ty jeszcze nie urodziłaś " : ;-)

reklama
No mamuśka to jeszcze mam czas z płcią hehe. A jeśli już truskawki są to jutro idę na polowanie mniam mniam!

Boogie piękny widok :)) No i szybko Ci wyschnie przy takiej pogodzie!

agapa ktory to juz tydzien?
ja jestem chyba jakas dziwna bo ja w ogole za makaronami nie jestem...
W/g Om to jestem w 8 tygodniu, a wg usg to 10

Koleżanko MADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzie jesteś???? znów zostawiłaś nas dla tych obsrańców???:-D:-D

:-D

ech ferwor sprzątania mnie pochłonął o 12 mamy wizytę Pani z Mopsu w naszej chaciendzie, więc nastawiłam już pranie i teraz sprzątam, przestawiam, kombinuję nad nowym ustawieniem w pokoju :-D czego człowiek sobie nie wymyśli dla zajęcia rąk :-D

hahaha dziewczyny czekam na oficjalną chłostę słowną hahahahahaa

ZROBIŁAM PRZEMEBLOWANIE :-D:-D:-D

Kochana ty zaraz rodzisz:szok:

Wisieńka- przepiekna ta surfinia!!!!!
ale Ci zazdroszczę :):):)

Lil- życzę Ci córki do pary :))
i dzieki za &&& :)

a ja właśnie bede wcinać pierogi z truskawakami i ze śmietaną :)

Agapa- witaj :)

Just- przepiekny widok ślicznych ciuszków:tak::tak::tak:

Cześć Lil :-) widok piękny, tylko ile pracy mnie jeszcze czeka... :szok: tp pierwsza pralka, tylko z ciuszkami na teraz, a czeka jeszcze mniejsze pranie tego co już na większego szkraba, tak na 68 cm, lekko zdębiałam jak rozwiesiłam wszystko :sorry2:

Cześc Agapo :-) no rodzimy z Młodą :-D ale według wczorajszego KTG, mamy się jeszcze w poniedziałek zjawić na ponownym Ktg i jeszcze nie załatwiłam do końca tego co zaczęłam, więc przydałoby się w poniedziałek już wszystko z finalizować :tak:

Ostatnia edycja:
Boogie nie taki diabeł straszny - ja na początku musiałam podpisywać półki co jest gdzie, bo mi się te wszystkie ciuszki mieszały, a potem okazało się, że małe dzieci wcale tak często się nie brudzą jak nam się wydaje.

Mamuś sama robiłaś te pierogi?????????????????????? Ale mi smaka narobiłaś!!!!!!!!! A kciuków i fluidów wysyłam całą masę!!!!!!!!!!!!

Mamuśka arbuz mniam!!!!!! Ja jeszcze w tym roku nie jadłam, bo drogie u nas jeszcze są....ciekawe po ile truskawki...

witam ponownie :) ale mamy nowinki hehe :)

MARCEPANEK : JESTEM PO RAZ KOLEJNY W SZOKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie dziwie sie ze ty tez ;)

GRATULUJE PO RAZ DRUGI I PODWOJNIE :) UWAZAJ NA SIEBIE! ANGAZUJ RODZINE DO POMOCY OD SAMIUSIEGO POCZATKU!!!!!

agapa : hej

lil : hej :) no i zycze zeby bylo "do pary" ;)))

mamita : hej kochana! jak domi i zuza????

just : piekny widok! az ci zazdroszcze tych pralek i takiego prasowania :))))))))))))))))))))))))))
takiego prasowania to bym nawet tesciowej nie dala robic, tylko sama bym zasuwala :)))

Jos dzięki i trzymam za Ciebie kciuki! Suwaczka nie widzę, ale u Ciebie też chyba fasolka???? Gratuluję!!! :))))

Ja się powoli zbieram na spacerek z Maciusiem, więc do zobaczenia!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry