• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie i ja :)

a te od rana o zarciu :-) przez was glodna sie zrobilam znowu ...

Wiola powodzenia na szczepieniu !! :)

Just no jak masz taki balkon to dolnice i parasol fajne by byly :) taki kaciak na odpoczynek

Mloda jeszcze do szkoly chodzisz ?? kurcze niezle hehe

Oliwka smaka mi narobilas na tego lososia co dziwne , bo od poczatku ciazy nie moglam patrzec na niego , bo mnie odrzucilo na maksa :/

u nas cudna pogoda , ale z tego co widze u was tez :)
moj mial miec wolne , a poszedl do pracy :/ no nic jakos sama sobie dzien zorganizuje :)

reklama
just tak naprawde to chetnie bym swojemu M powiedziala ze w ciazy jestem i sie tak przemeczac nie moge... ale ... niestety nic z tego.
niestety jak chce miec sie ladnie wokol domu to troche pracy to kosztuje.
ja mam w donicach przed domem bratki ale jeszcze bym chciala cos wiszacego moze surfinie. tobie na balkonie tez ladnie by wygladaly wiszace kwiatki. a parasol napewno sie przyda. nawet jak bedziesz chciala werandowac Remigiusza to na balkonie pod parasolem bedzie mu przyjemnie.
u mnie za oknem juz jest 25 stopni. pewnie wystawie parasol, kocyk i Iwusie z zabawkami na trawnik
asionek dziekowac, powodzenie sie przyda bo mala beda dwa razy kuc.
jak sie czujesz? pokaz brzuszek

Witajcie Just, Wiola, Młodamamusia, Ewula, Oliwka i Asionek
U mnie też piękna pogoda:-), aż żal siedzieć w pracy w taki dzień...
Będę zaglądać...

Asionek...ja się czuję jakbym prze miesiąc nie jadłam takiego mam smaka:))))
Zaraz pojem na śniadanie omlet z wędzonym łososiem:) Tak mi się chce.
Zachowuję się jak psychopatka:))):-D

Hej Ajas:)

oliwka napisz przepis na ten makaron z łososiem.

ja to lubie też taki makaron kokardy z tuńczykiem szpinakiem i czosnkiem pychota;)

a ja nie mam balkonu;(

ale u teściów jest ogród i posadziliśmy porzeczkę i wisienkę;) mój mąż drzewo już posadził zobaczymy czy syna ustrzelił?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki.
Mało do was zaglądam ale ja wogóle mało zaglądam na bb.
U mnie ok. Czuję się dobrze. Czasem mnie pomdli, ale to pestka z tym co było w poprzednich ciążach.
A co u was? Zaciążyła któraś?
Przesyłam mnóstwo pozytywnych ciążowych fluidków i mocno trzymam kciuki

boogie parasol koniecznie, jakiś mały stolik i wygodne krzesło :-):-) ja co rano na balkonie kawkę popijam i bladziochy opalam - na razie bez efektu ;)))

oliwka PYCHOpatka :-D

Próbuje odnaleźć w Evidence te nuty, które wcześniej tam były (znaczy przed ciążą) ale ewidentnie ich tam teraz nie ma :dry:

Ostatnia edycja:
Ewula,najpierw muszę go wypróbować..:)))A ten Twój też brzmi super:)) Uwielbiam szpinak! :)

reklama
Cześć Laski:-D

o jaaa, to już 9.40 :-D o 9 miałam być w dziekanacie po indeks :-D kolega zadzwonił rano czy wstałam, aż się wkurzyłam, bo sobie myślę: co on mi tu o 7 wydzwania, a to było po 9 już:szok: nie słyszałam budzika :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry