• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czereśnie... muszą być smaczne ;-) ja już nie czuję radości z jedzenia, po prostu dokładam kolejne porcje jedzenia :-( do jutra Jos, odpoczywaj, leż do góry kopytkami :-D spokojnej nocy :*

Karola a u mnie jak zwykle kolumbijska telenowela.. dziś kolejny odcinek mogłam nagrać w urzędzie pracy... mój dokument był nie ważny, niczego nie załatwiłam, więc czeka mnie jutro trzecie i mam nadzieję ostatnie podejście... :wściekła/y: to mnie kosztuje sporo energii takie latanie, a nikt nie zwraca na to uwagi jeśli chodzi o urzędy, wcale do nich nie dociera, że jest się kobietą w ciąży, nie mówię w którym miesiącu :angry:

reklama
No to podziwiam,ja już bym skręciła aferkę...
Idę spać,jutro czeka mnie ''wywiad'' z Panią z opieki społecznej w sprawie Oliwki...
Dobranoc

Dobrej nocy, ja też zamierzam dziś wcześniej położyć się i już z łóżka się komunikować, bo zmęczona jestem wyjątkowo dzisiaj... do jutra Karolu!!! :*

"EEE Pysiu jeszcze nie czas :-D to od koleżanki "Psycholog" ona tam od swoich uczennic i znajomych zebrała tego dwie porządne torby, nie myl z takimi siatkami, to są dwie podróżne torby, więc mam co robić jak by mi się znudziło leżenie hahaha, obiecałam sobie, że jak już załatwię te sprawy w urzędach, to kopytka do góry i nigdzie się nie ruszam :-D
zobaczymy jak długo wytrzymam :-D

fajnie, tylko mam już tego wszystkiego naprawdę sporo, mam nadzieję, że wszystko założymy chociaż raz ;-) Pysiu, żebym mogła odpocząć na zapas, to było by super, ale tak się nie da... a szkoda :-D

Oliwka dzieki za przepis :)
niezlego psiaka masz hehe

Just no jestes w koncu :))) fajnie , ze jest oki z malym
ty to sie nalatasz , az na porodowce wyladujesz hehe i nici beda z tego odpoczynku

dobrej nocki !!

Ale dzisiaj jestem pierwsza :-D
i weź się człowieku wyśpij na zapas? nie ma warunków, jak chciałam pospać, to proszę bardzo pobudka o 7 :dry:

Ale trudno,teraz kobiety wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

jestem;)

just czytałam ze wczoraj nastarszyłaś dziewczyny;) ale jeszcze w dwupaku;) Fajnie z tymi ciuszkami, a może jest coś czego ci jeszcze brakuje?

reklama
mialam sie fochac ze nikt za mna wczoraj nie tesknil... ale nie umiem:-)
just ja tak prorokuje ze zdarzysz wszystko pozalatwiac i na dorodowke pojedziesz i nici z odpoczynku. a co do ubranek to tak jak mowia dziewczyny lepiej miec wiecej, a bo to maly obsiusia , to uleje i nie bedziesz sie martwic ze musisz pranie szybko robic bo nie ma w czym Remika polozyc bo wszystko brudne.
ja jeszcze teraz wydaje nowe ubranka jak idziemy do kogos kto ma male dziecko.i to nie dlatego ze mialam taka klepe i tak duzo kupowalam ale duzo dawali znajomi jak odwiedzali nas, czasem ich prezenty byly juz za male.
kocurku gratuluje wybrania aranzacji domu
jos super ze masz pomoc
mloda idz rodzic w koncu co?:-)
buziaki dla reszty
witaj Ewula:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry