• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka no chciałabym juz no !!

A tym czasem zaraz ide do szkoły :-(

he a jutro ide do znajomego na urodziny :-D
to moze poźniej na porodówke ?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem :)))

boogie poważnie już wczoraj myślałam, że u Ciebie zaczęła się akcja ...jeeejku :sorry2: A czemu Ci jedzonko nie smakuje?? Za duży brzuszek i nie ma miejsca??
Ooj ja się dzisiaj w nocy męczyłam - nie jem w ciąży wieczorem, ale wczoraj coś mnie napadło na pokaźną kolację. A w nocy nie wiedziałam jak się ułożyć, tak mnie rozpierało - i od 1:00 do 5:00 nici ze spania... Ale teraz już oki - Caffee De Lur poszła w ruch :-) i maślanka truskawkowa :-)

oliwka oo super ten przepis i skoro takie dobre to trzeba spróbować :tak: A makaron do tego to taki tagliatelle wstęgi chyba będzie dobry .. hmmm..

pysia a dziękuję, będzie ślicznie i luksusowo i MEGA kredyt do starości :rolleyes2: No ale radość ogromna i tak - tylko za dużo się dzieje na raz i za szybko ;)))))))))))

jos a jak Ty sobie układasz relacje z teściową?? ;)))

mlodam a Ty ze szpitala do nas piszesz???? Trzymaj się tam i mam nadzieję, że Cię jednak puszczą do domu, bo będzie OK wszystko !!! Nie myślałam, coby na zdrowotny przejść po macierzyńskim - musiałabym chyba mieć ku temu jakieś faktyczne podstawy.... może po ciąży mi kręgosłup totalnie siądzie, jak za pierwszym razem ;))))))))))))))

Hej ewula .. mlodamamusia.. wiola :-)

Wiolka to nie bedzie hihi ;-)
tak mnie wczoraj wieczorem brzuch bolał. ściągało mi go tak . A rano jak wstawąłam z łożka to miałam takiego skurcza:-);-)

Jestem po śniadaniu :)

Ewula jeśli chodzi o ciuszki, to mam już wszystko :tak: mam już pościel do łóżeczka, kocyki, prześcieradełka, ręczniczki do wycierania Remika, takie z tym kapturkiem na główkę :tak: kilka pieluszek tetrowych, żeby sobie Remik się wietrzył jak będzie ciepło, czapeczki, wanienka wybaczcie, że to takie chaotyczne, ale gdzie mi padnie wzrok, to coś dopisuję :sorry2:

Wiolka :-) jak Ty możesz się w ogóle na nas fochać???? :szok::-D przecież tu trzeba z krzaczorów wyłazić i nie czekać na zaproszenie :-D Jak tam Twój ogród? Jak Iwcia?

Koccurro jak bym mogła nie powiadomić Was o akcji porodowej??? :-D żebyście zjadły wszystkie pazurki? :-D ale baaaardzo dziękuję, że się martwicie :tak:

czeka nas jeszcze KTG w poniedziałek, jeśli do tej pory się nie rozpakujemy :-p

Kocurrku pytałaś czemu nie mam przyjemności z jedzenia, gdzieś musi mi Remik uciskać żołądek i jest tak jak bym nie czuła sytości i smaku jedzenia, wiesz wrzucam tak wszystko do żołądka i jest git, robię oczywiście jakieś pyszne śniadanie i zjadam oczami, bo smaku nic a nic, zero przyjemności jedzenia, aż mi dziwnie, że tak się dzieje :dry:

Ostatnia edycja:
fajnie, tylko mam już tego wszystkiego naprawdę sporo, mam nadzieję, że wszystko założymy chociaż raz ;-) Pysiu, żebym mogła odpocząć na zapas, to było by super, ale tak się nie da... a szkoda :-D

Jak coś to ja się piszę na Remikowe stroje,odkładaj:)))

I odpoczywaj!!!!

Kocurek Kochana makaron obojętnie jaki:) Ja wczoraj kupiłam taki do spaghetti,ekstra cienki i mega długi,pyszny był:)
Jutro wypróbuję wersję z łososiem wędzonym i sosem lekko śmietanowym:)

Ja zaraz jadę na śniadanie i do opieki społecznej na wywiad:)
Teść obiecał,że zadzwoni gdzie trzeba i do domu na wizje lokalną już nam się nie zwalą.
Już drugi dzień kawy nie pije...bleeeeeeeee:(

just siedzialam wczoraj w krzakach ale... tak doslownie.kosilam pol hektara swojej trawy i jeszcze nie skonczylam, w jeszcze w miedzy czasie bajki z Iwa ogladalam, robial pranie, pielilam ogrodek i warzywnik, bylam na spacerze z mala i -tak zeszlo
a Iwcia dobrze dziekuje. dzis na szczepienie jedziemy...:-/
o moja ksiezniczka wstala, musze sniadanko jej zrobic
milego dnia mloda:-)
hej kocurku

Karolu :-D nie martw się, będą stroje :tak:
a co do makaronu z łososiem i śmietaną to jest pyszny, mniam! mniam! :-D

Wiolka to dużo roboty za Tobą, kurcze tu każda z Was jak mróweczka swoje ogrody pilnuje, ja się zastanawiam, czy na swoim balkonie nie zasadzić jakiś kwiatków, bo miejsce na takie długie donice jest, tak specjalnie zrobione, więc jeszcze by mi tylko brakowało takiego parasola na balkon, bo czasem słońce świeci za mocno, nie da rady posiedzieć na balkonie, bo lampa jak nic... a tak było by przyjemniej z parasolem :-) Całuj swoją Iwcię :* :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jeszcze nie robiła ale jadam namiętnie w Pizza Hut i mam jakiś przepis,spróbuję zrobić :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry