• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Rureczka,hej Agapa:)

Josephineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))) Gdzie jesteś???
Znasz stronkę cocosa.com???????
Jestem na liście oczekującej na przyjęcie...

reklama
ja to jestem makaroniara;)

ten makaron to w skrócie tak sie robi;)
na patelnie bierzesz oliwe i czosnek podsmażasz wrzucasz szpinak lekko podsmażasz i dodajesz tuńczyka z puszki ale w kawałkach nie taki rozdrobniony i wrzucasz makaron dosłownie na kilka chwil. Bardzo szybko to sie robi. Na koniec można posypać żółtym serem;) i oczywiście dodajesz sól i pieprz i przyprawy które lubisz zioła np.
pychota:-D

ja tu o jedzeniu o rano wymiotowałam:-( ale nie daje sie :-D

hej rurka :-)

Ale mnie mózg boli od myślenia ;-) udało mi się namówić przed chwilą syna do innego ustawienia pokoju - łóżko chowane w podeście, a na nim wielkie biurko !! Ale czad :-D I ile miejsca jeszcze zostanie!!! Teraz patrzę na pokoik maluszka......

Ostatnia edycja:
Wiola a dziekuje dobrze sie czuje :)
brzuszek rosnie tez , a fotki zrobie jakos pod koniec tyg. to wkleje napewno :)
oby malutka nie bolalo szczepienie !! :)

Cześć dziewczynki.
Mało do was zaglądam ale ja wogóle mało zaglądam na bb.
U mnie ok. Czuję się dobrze. Czasem mnie pomdli, ale to pestka z tym co było w poprzednich ciążach.
A co u was? Zaciążyła któraś?
Przesyłam mnóstwo pozytywnych ciążowych fluidków i mocno trzymam kciuki

hej Agapa :) super , ze dobrze sie czujesz !! no i wasnie ktory to tc ?? :)

Cześć Laski:-D

o jaaa, to już 9.40 :-D o 9 miałam być w dziekanacie po indeks :-D kolega zadzwonił rano czy wstałam, aż się wkurzyłam, bo sobie myślę: co on mi tu o 7 wydzwania, a to było po 9 już:szok: nie słyszałam budzika :-D:-D:-D

zaspalas ?? :) zdarza sie :))

hej rurka :-)

Ale mnie mózg boli od myślenia ;-) udało mi się namówić przed chwilą syna do innego ustawienia pokoju - łóżko chowane w podeście, a na nim wielkie biurko !! Ale czad :-D I ile miejsca jeszcze zostanie!!! Teraz jeszcze patrzę na pokoik maluszka......

widze burza mozgow :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry