• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos rzucam się na głęboką wodę - u rąk i u stóp :-D:-D - własnie naklejam paski na paznokcie u rąk.. piłowałam je chyba z 20 minut..

O gumisia to wspaniale!! - dbaj o siebie :))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
gumisia : hej :)
ewula : pa!!!!!

kocur: zaszalalas!!! jej.... ja nawet na pilowanie chyba sie nie zbiore nie mowiac juz o monokolrze a o frecnhu to juz wcale ;)

Dziewczyny powróciłam, ledwo ale jestem. Upał taki, że mało nie padłam :/

W szkole wszystko załatwione, indeks oddali, kartę obiegową podbiła, jutro ostatni egzamin, później obrona i sajonara głupie studia!!! nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :D

Co do teściowej: Jos doskonale Cię rozumiem, bo ja swoją ledwo toleruję. Wtrąca się we wszystko, ciągle uważa, że jesteśmy małymi dziećmi i sobie nie poradzimy :| najpierw psioczyła, że po co tak szybko ślub, później stale coś jej nie pasowało, sama chciałaby decydować kiedy mamy mieć dziecko, bo przecież nie teraz, najlepiej za 10 lat, jak zaoszczędzimy grube miliony:-D Ostatnio Łukasz mi mówił, że był sobie buty kupić i później miała pretensje, ze jej nie poprosił, żeby z nim poszła :-D czasami jak tego słucham, to nie wiem czy się śmiać czy płakać... na szczęście jest 1000 km ode mnie i widzę ją kilka razy w roku, co nie zmienia faktu, że nawet wtedy mnie zdenerwuje!

Dzisiaj na obiad makaron z truskawkami, niestety mrożonymi bo świeże 25 zł za kg:szok:

Komu ciasteczko z kremem i sosem krówkowym??

heh pysia ja zdecydowanie zawsze na krótko obcinam i maluję bezbarwnym... tak mnie coś naszło, żeby bardziej o siebie zadbać ;-)

rureczka ale bym takie ciacho pożarła mmmmm..... :-) ale NIE - bo widzę już pierwsze nieśmiałe efekty diety i zwiększonej dawki ruchu i od razu mi się humor poprawił :-D TWARDA BĘDĘ !!

witam was jestem na tym forum nowa ale nie do końca. Kiedyś byłam w sierpniowych2008 ale to było dawno temu. Więc witam jestem Kornelia

Rurka,jeszcze słowo o kremie krówkowym i przyjadę Cię ukatrupić!!!!
Aaaaaaa!!!!!!!! Chcę!!!!!!!!!!!

Jos,popłakałam się ze śmiechu z Twoich postów:) Super Sobie radzisz z Teściówką:)))
Ja ze swoją mam mało do czynienia,na szczęście)

Byłam w opiece,wywiad pełną parą...Pani tylko zapomniała zapytać w jakich pozycjach seks uprawiamy...
Generalnie wyśmiała nas przy odpowiedzi na pytanie ile wydajecie na gaz i prąd oraz ile podatki od nieruchomości...:)))
Zgodnie z prawdę odpowiedziałam,że gaz kupujemy 2x w roku (przecież rzadko w domu gotuję) a prąd płacą dzierżawcy ponieważ jest tylko jeden licznik i tak mamy ustalone:) Podatek płaci teść...
Chyba nie uwierzyła:)

Witam dziewczyny.
jos ja o dziwo powiem ,że mam super teściową ale serio bez jaj gdybym powiedziała coś na nią to by było po prostu kłamstwo. Szczerze się przyznam ,że wolę ją bardziej od swojej mamy...która niestety nie widzi świata poza moim bratem...

A i wczoraj się wepchnęłam do swojego Gina a co ;-) i hmmmm mam dwie wiadomości :
pierwsza to taka ,że ciąża starsza o tydzień...
A druga wiadomość to :
Zobacz załącznik 355590

Chyba już większego szoku doznać nie mogę... ;-)

Marcepanek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bliźnięta????????????

O Kuźwa!!!!!!!! Nie mogę....podzieliłabyś się trochę:))) hihih
Który tydzień???????????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry