• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocur dziękuje wiem ,że żartowałaś ,a bliźniaki to chciałam mieć ,ale jak miałam tylko synusia ,a teraz mam dwójkę i jeszcze następna w drodze chyba autobus trzeba będzie kupić ;-)
rurka mąż szczęśliwy bo on to najchętniej drużyne piłkarską by założył...
mama Tobie życzyłam bliźniaków ,a tu się we mnie odbiło to krakanie. Ale zaraz Cię tu złapie i skutecznie zarażę a co to ,żebym ja sama się tu turlała ;-)
just he he chyba musiałabyś wczoraj zobaczyć ten mój SPOKÓJ DUCHA :-D
Oczywiście jadę już na Dupku bo Gin stwierdził ,że w takim przypadku podwójnie trzeba chuchać dmuchać i za tydzień kolejna wizyta 25.05 ...

reklama
Marcepanek- musisz szybko oduczyć Maćka pieluch bo jak urodzisz to nie zazdroszczę Ci kupowania pieluch dla 4ki dzieci ...:)
a w mieszkaniu macie tyle miejsca ??

no właśnie-i auto bedzie trzeba zmienić ..jery,ale zmian Was czeka.

a jak gin?? mówił coś o zagrożeniach??serduszka juz biły??

no i oczywiście witam wszystkie lejdis:)

Marcepanek ale szokk !:-) podwójne gratulacje !!!:-);-);-):-)
Asionek no chodze chodze :-);-)

Ale zauwarzyłam ze nauczyciele juz mnie pomału zlewają :-)

Dzisiaj babka z organizacji była w skzoku ze ja w szkole jak za 8dni mam termin i ze chce jeszcze cokolwiek pisać :-):-)

A więc oficialnie zostały mi tylko 3 przedmioty:-);-)

Witajcie dziewczyny.
Sorki, ze napisze tylko
Gratulacjie Marcepanek
Cóż zatkało mnie, taka rewelacja:-)Zdrowej i spokojnej ciązy ci zyczę. Oj chyba będziesz potrzebować pomocy bo przeciez ciąże bliźniacze są zawsze trudniejsze do przebycia a tu jeszcze twoje dzieciaczki. Nicola to pewnie na rączkach dużo. A jakie zalecenia gina, co mówił o tak szybkiej ciązy po porodzie. Dostałąś jakieś specjalne witaminy czy coś na wzmocnienie organizmu???

Ojjjjjjjjjj dłuuuuuuuuuuuuuugo mnie nie było i nawet nie marzę, żeby wszystko nadrobić. Ale dziś tu zajrzałam i cooooo??? MARCEPANKU kochana - GRATULACJE OGROOOOMNEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I zarażaj wszystkich tymi dobrymi wieściami i brzusiem!!!

A wszystkie Was kochane witam, ściskam, przesyłam buziaki i dziękuję za pamięć!! Mamuś dziękuję Tobie za Twoje cieplutkie wiadomości!!!!!

mamuś Maciuś pieluchę nosi tylko na noc i jak gdzieś mamy wyjść ,a tak to raczej samodzielnie na nocniczek załatwia swoje potrzeby ;-)
Mamy cztery duże pokoje i salon więc spokojnie z miejscem. Tylko ja nie wiem jak dam radę z taką gromadą w domu ;-)
Serduszek jeszcze nie było słychać ,ale pęcherzyki nie są puste więc Gin powiedział ,że spokojnie za tydzień serduszka będą już waliły jak młoty. No i w ciąży bliźniaczej jest nieco inaczej niż pojedynczej...Teraz jak to lekarz powiedział mam na siebie uważać potrójnie ;-)
lil ,wisienko ,mloda dziękuje dziewczyny

Ostatnia edycja:
Hehe Mamuśka - pod kołderką można było mnie znaleźć, bądź w pozycji pochylonej nad toaletą (w łazience oczywiście) - także nic przyjemnego :)) a u Ciebie widzę już końcóweczka! Ja nigdy nie byłam w tym tygodniu ciąży co Ty, bo Maciuś urodził mi się w 37 tygodniu :) Trzymam kciuki!

reklama
Lil- kochana czesc:-D:-D
ciesze sie ze wleciałas:tak:
a jak u Ciebie??płec znacie??

Wisieńka- no to sie porobiło co ??;)));-)
czesc kochana :-)

Mamusia- witaj..Ty juz 1nogą na porodówce,co:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry