• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oliwkakarola 6tydzień i 4dni wg USG
rurka dziękuje :-)
Oj czułam ,że tak będzie.
U mnie w rodzinie był taki przypadek tj tata miał brata bliźniaka ,ale zmarł...

Dziewczyny dwa są , chcecie mnie dobić trzecim? :-D

Ostatnia edycja:
A tak bardziej u góry po prawej???To nie 3 dzidzia??? :))
Gratki:) Marcepanek,o zawał nas przyprawisz:)))

reklama
Marcepanku Moje gratulację, podwójne i jestem podwójnie w :szok: wybacz, podziwiam za spokój ducha :tak:

Kocurku to był tylko manewr taktyczny z łóżeczkiem, tzn przestawiałam z jednej ściany na drugą i zrobiło się nagle więcej miejsca, czyli żadnych ciężkich rzeczy nie podnosiłam :no: łóżeczko stoi na części gdzie nie ma wykładziny, więc posuwałam o podłodze i generalnie jest lekkie jak pióro, obróciłam się pośladkami do łóżeczka i pchałam ciałem :-D czyli jestem usprawiedliwiona
a pranie robi pralka, ja tylko to powieszę, wyschnie i poprasuję, ale to sama przyjemność dla mnie więc luuuzik :-D

coraz poważniej myślę o założeniu tego biznesu z prasowaniem, kurcze całe tabuny kobiet byłyby mi wdzięczne, tylko nie wiem jak to poubierać w jakiś biznesplan, czy tylko tak domowo, zawsze jakieś pieniądze wpadły by mi do rąk, a pracę wykonywałabym w domu :cool2:

Karola ja sprzedam przepis na najszybsze danie świata :-D
suszone pomidory w oleju do tego tuńczyk w kawałkach z puszki, kroisz i dodajesz czosnku, czy przypraw które lubisz, to wszystko na patelnię, w tym czasie gotujesz makaron, jak się ugotuje, dodajesz go na patelnię i mieszasz wszystko razem, zostaw na trochę na patelni, żeby przeszło swoim smakiem i gotowe!!! :tak: RE WE LA CJA :-D

Jos podoba mi się Twój patent na teściową, muszę zakodować i w przyszłości jeśli taka osoba w moim życiu się pojawi wypróbować, bo widzę w tym dużo rozsądku i jest to taktyka godna Makiavellego :-D należy Ci się order :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry