• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mamuśka dzidzia pojawi się w swoim czasie - ale zobaczysz, że szybko zleci!!!

Mamuś dzięki :)) No a płci NIESTETY jeszcze nie znam, teraz muszę aż do 13 czerwca czekać na kolejną wizytę...No nic uczę się cierpliwości :)))

Mamita oj jak ja bym sie chciała rozpakować :-);-)

a co tam u Ciebie kochana jak dzieciaczki , mąż :-) opowiadaj opowiadaj :-))))))

Lil ja pamiętam jak ja czekałam az mały nam się okaże co ma miedzy nózkami :-);-)
A masz jakieś przypuszczenia ?

lil witaj czyli masz tak zewane poranne mdłości czy juz przeszły????Już 18 tc ci leci ale ten czas zapindala
mama i co śliczna ta surfinia, ale kolorki tylko takie. Wygląda jak róża. No porobiło się porobiło

A ja kupiłam polskie truskawki i zjadła z pół kilo...mniam

Haha Wisienka no czas zapindala! A Ty już masz ostatnią prostą - ach! No i rodzisz w wakacje - super czas! Poranne mdłości mi się zamieniły w popołudniowe mega wzdęcia i niestrawności - często jeszcze wymiotuję, jak tylko zjem coś ciężkiego to masakra. A Ty jeszcze wymiotujesz???

Mamuśka ja nie mam przeczuć - marzę o dziewuszce do pary, ale jak patrzę na swojego męża to widzę w nim producenta chłopaków hehe :)))

Lil no parka :-) ja tez myśle o parce :-) ale to jeszcze nie teraz :-) narazie czekam az Rafałek zechce przyjść na świat :-) ;-)
Ja miałam od samego początku przeczucie na chłopca :-):-)

Mamuśka a kiedy się o płci dowiedziałaś?? Jakbym poszła teraz na 4D to pewnie bym zobaczyła, ale nie mam kasy teraz na dodatkowe wizyty. O Maciusiu dowiedziałam się w 17 tygodniu dlatego byłam zawiedziona na ostatniej wizycie, że lekarz nawet się nie dopatrywał co dzidzia ma między nogami, bo to był 16 tydzień.

A w ogóle już drugi raz ktoś coś mówi o truskawkach - już można kupić??? Ja jeszcze nie widziałam, ale coś mam smaka na truskawki z cukrem.

reklama
na dowód tego ile jest tych ciuszków, które wczoraj dostałam wklejam zdjęcie całej, ale to całej suszarki bez wolnego miejsca zapełnionej i to tylko jedna pralka...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry