• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka!

Kocurek tak ze szpitala klikam, a co, przecie to kota idzie dostać ile można leżeć w sufit się gapić, na czytanie jakos nie mam ochoty. A byłaś kiedyś na urlopie? szkoda nie skorzystać. a nawet do psychiatry możesz iść tez wypełni papierek, a zawsze posiedzisz z dzidzia. Ja jakbym mogła to bym skorzystała :-)

Marcepanek no cóż Ci mogę napisać... jedynie raz jeszcze: podwójne gratki, spokojnej, szczęśliwej ciaży :-D oszczędzaj się, uważaj na was wszystkich!!! iiiiiii SZOKKKK :szok: :-D

Ja nadal w szpitalu, dostałam wczoraj wieczorem fenotrenol w kroplówce, miała zejsć cała i mieli włączyć tabletki. A rano jak mojej nie było już to zastępca ord. stwierdził że odłączymy i tabsy, więc ja myślałam, że jak zejdzie a tu o 14 przylazła piguła i odłączyła i dała tabletkę... jestem wściekła bo co innego moja mi mówiła a co innego zrobili. każdy robi co chce, pewno chcą mnie jak najszybciej do domu wywalić. tak się zdenerwowałam, że aż popłakałam :-( i weź tu człowieku nie oszalej i nie zwariuj... :-( :-(

reklama
mlodam jeszcze raz dziękuje ;-)
A ty kochana nie denerwuj się bo stres potęguje tylko wszystko. Ja pamiętam jak dostałam skurczy co 10minut w 23tyg...pojechałam do kliniki gdzie miałam rodzić ,a tam mnie odesłali oj jak ja się wtedy zdenerwowałam ,że dostałam skurczy co 5minut i tak przez kilka godzin dopiero po fenoterolu i serii zastrzyków zatrzymali mi akcje w szpitalu...
Więc teraz kochana spokój Cię uratuje. Wiem ,że to trudne jak nic się nie wie ,ale stresem pogorszysz tylko sytuacje.

Marcepanek...co się dziwisz,cieszy się:)
Też bym chciała takich nowin,ale raczej pojedyńczysz:)))

Mamusia roku się odezwała...dostała podobno pismo z sądu,że może Oliwkę widywać we wtorki i piątki po 15,przez 2h...super,ja takiego pisma nie dostałam:)))
No i prosiła o zamianę dni bo właśnie jej się zmieniły dni wolne...jak myślicie,zgodziłam się???:))))))))))))):-D

Złożyliśmy z mężem domek dziewczynom,potem na 18.30 do weterynarza z Zarką na kontrolę oka.Teraz piorę,piorę i piorę.
Zaraz lecę na dół po taki długi dywanik....muszę go wyprać do przedpokoju na jutrzejszą wizytację:)

Ok,wyszorowany,mam tylko nadzieję,że pieski nie zniszczą mojej pracy:)
Gdzie wszystkie jesteście????????
Wyłazić!!!!!!!!!!!

Zostałam porzucona na polu walki:(((
Just
Mama
Młodamamusia
Rurka
Josephine
Serge
Made
Gumisia
Marcepanek
Kocur
Pok
Libby
Pszczółka
Mary
Palemka

Kogo jeszcze nie wspomniałam??????

:cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem :)
pospalam sobie... jeju jak dobrze! juz zapomnialam jak to jets pospac ok. 16h-17h tak gleboko, spokojnie, a nie w stresie bo maly zaraz wstanie, szybko szybko.. jednym uchem naslu****ac czy sie nie budzi :)
juz wiem co bede robila w czwartki o 16 jak przyjdzie do poldusia niania :) hahahahahha

marcepanek : no ja pamietam te twoje wszystkie przejscia... i powiem ci ze przez to ze pamietam az sie boje o twoja ciaze teraz... bo wtedy zle przezywlaas ze synek na ciebie czekal, a teraz jakby WYPLUC TFU TFU !!!! cie polozyli, to bedzie czekala dwojka, w tym jedno takie jeszcze malenkie... musisz na siebie uwazac !!!!!!!!!!!!
moze powiedzcie tesciowej, nie wiem czy pracuje, ile ma czasu w tygodniu
ale z tego co piszesz ma checi (!!!) wie cmoze sie zaproponuje i od poczatku wezmie ci synka di siebie na weekend, czy 1-2 popoludnia w tygodiu, pomoze ugotowac co na 2-3 dni z gory, posprzatac! korzystaj ze mas zpomoc obok bo to cenne! ja wiem jak u nas jest ciezko, wszyscy sa 800, 1600km i az drze na sama mysl ze jak wypadnie polezec to kaplica!
trzeba szukac kogos na szybko na caly etat... no i za niego zaplacic!

aha marcepanek : i nie narzekaj ze tesciowa was ubrankami zasypuje :) lepiej tak niz na odwrot :)
moja jest taka skapa ze kupuje ubranka poldusiowi 2 razyw roku :) przypadkiem ma prezent zaraz po zimowych i zraraz po letnich (jak docieramy do nich na urlop) wyprzedazach
i nie dosc ze z wyprzedazy to jeszcze kupywala firmy takie wiesz nie normlane dzieciece, tylko np. ubranka z carrefouru, czy z aubert (sieciowka dla dzieci)
dopiero tej zimy w lutym po styczniowych wyprzedazach poldus dostal po raz pierwszy ciuszek z ...PETIT BATEAU!!! wow :) sama mu kupilam taki sam tylko w innym kolorze bo uwielbiam ta firme, i cena normalna to 18 euro, wiec ona dala pewnie za niego 9 euro :)
to sobie pomysl ile te wczesniejsze niefirmowki ja kosztowaly :) jak przez 2,5 roku nazbieram to moze lacznie wydala na niego z 50 euro ubranek ( jak w polsce 50zl !!!!) ale nawet nie wiem czy na pewno, czy bardzo zaokraglilam ;)
takze ciesz sie kochana bo my nad jej skapstwem lejemy lzy ;)

mlodam: tak jak marcepanek pisze, nie stresuj sie na zapas! bo stres na pewno nie pomoze :)

Ostatnia edycja:
No:))
Josephine jest:)))

Kurcze......właśnie na Weterankach wyczytałam o Balbince:((((((((((
Kochana trzymaj się:))))
I zajrzyj do nas.
Mama,masz jakieś info bardziej szczegółowe?Nawet nie wiedziałam,że Balbinka zafasolkowała...
Czy już wszyscy uciekli z tego wątku????:-(:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no jetsem jestem tylko stukalam o tesciowych ;)

a ty widze sie za pranie wzielas
telepatia : 15min temu wtsawilam pralke
ale dywanow to ja prac nie bede
tesciowa z malym na zakupach, czekam az mi je teraz przywioza, oni do parku a ja odpoczynek :)

Tak,już 2-ga pralka lezie.
To bardziej chodniczek taki dywanowy niż dywan.Musiałam go wyprać bo nasz jamnik wylał mi na wykładzinę 3l oleju i są straszne plamy,po prostu to zakryję narazie...nie mam czasu na wymianę wykładziny w przedpokoju teraz,nie zdążę:(
Fuszerka:)
Brzuch mnie pobolewa...bardzo nisko,aż mam takie ukłucia w pachwinach.

reklama
oliwka &&&&&&&&& cały czas trzymam oby te bóle okazały się... ;-)
jos miejmy nadzieję ,że będzie tym razem ok... a moja teściowa teraz mieszka w UK ;-) więc jesteśmy sami. Ale jak tylko coś się dzieję ona jest u nas pierwsza :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry