Czarny Kocur
Made by Made :*
boogie Jesteś Wspaniała - DZIĘKUUUUUUJĘ
Klamka zapadła - będzie "Mała Czarna" po cioci BOOGIE 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kocuurek zawstydził Boogie

"mała, czarna Niunia jak Pani" czyżby Kocio w oko wpadło Doctorkowi hahahahahaha 

Kocur na pewno mu w oku utknął
, bo pyta tak-
:-)

miałam nosa hahahahaha 
megatestosteron
Doctorek pewnie chętnie by się z Kocurrrkiem umówił na randez vous
no ale bajer mile wskazany, każda kobieta tego potrzebuje nawet od Doctorka
może to jego patent na rozładowanie atmosfery hahahah

- miało być - "Oooooooo to starszy, niż pani" hehehehehheee (Zaraz edytuję, bo żarcik mu się udał)
Doctorek po prostu dobrze wie, jak poprawić kobiecie humor :-)aaaa Kociątko nadzorcadziękować, dziękować Żuczek ma się dobrze, wstaje kręci się, zaraz śniadanko, trochę czeka mnie latania, ale jak już to skończę, to będzie wielkie święto w domu Gucia
a Ty Robaczku jak tam?
a to na jednym z ostatnich spacerów![]()
A ja po wczorajszej wizycie mam 12kg do przodu na koncie... i się dziwię dlaczego mi staw biodrowy wysiada hahaha.... Z maluszkiem wszystko dobrze, wyniki w miarę OK iiiiiii.... UWAGA teraz najważniejsze - pytam doctorka "Widać tam jakiegoś siusiaka...????" .... cisza.... doktorek szuuuka szuuuka i coś znaleźć nie mógł i powiada
"Na razie obstawiałbym dziewczynę -taką małą, czarną niunię jak pani" :-):-)
boogie jestes szalenie fotogeniczna :-):-)A kurteczka extra... wygląda jakby na bluzę taką mięciutką ... uwielbiam takie rzeczy !!
czesc kobitki...
o tak moje dziecko przespalo dzis druga noc w calosci , od urodzenia:-). obudzilam sie o 4 i juz spac nie moglam bo wyspana bylam...
just duzo jeszcze ci zostalo tego zalatwiania?na tym zdjeciu prawie nie widac ze w ciazy jestes
kocurku jak tam?
libby hej
widzialam ze jest nowa staraczka. WITAM :-)

do zobaczenia Robaczki