• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc :-) wlecialam sie przywitac, zyczyc przyjemnego dzionka. KOCURKU jaciee, czyzby mala ksiezniczka? :-) JUST kochana nie lataj tak, bo po drodze urodzisz. Kobietki siedzace w krzaczkach... wychodzic- szkoda takiego slonka!!! MLODAM jestem myslami z Toba. Damy rade, nie plakusiaj, nie ma sensu. Porozmawiaj na obchodzie. :-) BALBINKO ......... .........................................

Moje kochanie ma dlugi weekend, wiec korzystamy- jedziemy nad jeziorko uzbrojeni w grilla, jedzonko i fotel dla mnie. Biedactwo moje bedzie obladowany jak wol pociagowy.
Buziaczki :-*

czesc kobitki...
o tak moje dziecko przespalo dzis druga noc w calosci , od urodzenia:-). obudzilam sie o 4 i juz spac nie moglam bo wyspana bylam...
just duzo jeszcze ci zostalo tego zalatwiania?na tym zdjeciu prawie nie widac ze w ciazy jestes
kocurku jak tam?
libby hej
widzialam ze jest nowa staraczka. WITAM :-)

:-D :zawstydzona/y: Kocuurek zawstydził Boogie :-D

Twoja Mała Czarna zrównoważy tych naszych chłopaków, co ich wysyp ostatnio przeżywamy i mówią, że ten gatunek wyginie :-D:-D:-D
Koccurrku to taka miękka bluzo kurtka, na taki misiaczku, teraz świetnie się ją nosi, bo jest obszerna ;-)

Wiolu :-) dobrze to ujęłaś prawie nie widać, że jestem w ciąży :-p

A tak Koccurrku btw Twój doctorek jest niezły bajerant :-D "mała, czarna Niunia jak Pani" czyżby Kocio w oko wpadło Doctorkowi hahahahahaha :-D

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D

Mój doc to taki chodzący megatestosteron, ale bardzo zadbany i szarmancki - a łapy ma owłosione jak niedźwiedź :szok::-D Kocur na pewno mu w oku utknął :-p, bo pyta tak-
"To jeszcze jest jeden dzidziuś u pani, prawda?"
"A jest, doktorze, szesnastoletni"
"Oooo to starszy, niż pani!!"
hahahahahahahhaa :-D:-D

wiolu Gratulacje z okazji Przespanej Nocy - oby takich było coraz więcej!! :))))))))))))))))))))))))))))

libby no to super weekend się zapowiada :tak::-)

Ostatnia edycja:
hahahahahaha :-D:-D:-D miałam nosa hahahahaha :-D

ech faceci :-D megatestosteron :-D Doctorek pewnie chętnie by się z Kocurrrkiem umówił na randez vous :cool2:

niech się dobrze opiekuję Twoją Małą Czarną :-D no ale bajer mile wskazany, każda kobieta tego potrzebuje nawet od Doctorka :-D może to jego patent na rozładowanie atmosfery hahahah

kocurku ty ty nie grzeczna , tak firtiwac z panem dokrorem.:-)
just ale ja tak na serio pisalam:zawstydzona/y::dry:
Iwo wstala, trzeba dziecku sniadanie zrobic.

Spaliłam :-p- miało być - "Oooooooo to starszy, niż pani" hehehehehheee (Zaraz edytuję, bo żarcik mu się udał)

wiolu żebyś Ty widziała z jaką miną ja do niego weszłam - świeżo po zejściu z wagi przed jego gabinetem :sorry2: Doctorek po prostu dobrze wie, jak poprawić kobiecie humor :-)

Ostatnia edycja:
hej :)

aaaa Kociątko nadzorca :-D dziękować, dziękować Żuczek ma się dobrze, wstaje kręci się, zaraz śniadanko, trochę czeka mnie latania, ale jak już to skończę, to będzie wielkie święto w domu Gucia :-D
a Ty Robaczku jak tam?

a to na jednym z ostatnich spacerów :cool2:

Just racja , ze prawie brzuszka nie widac :) super fotka i jak Kocurek pisala , slicznie wychodzisz na foteczkach !! :)

A ja po wczorajszej wizycie mam 12kg do przodu na koncie :szok: ... i się dziwię dlaczego mi staw biodrowy wysiada hahaha.... Z maluszkiem wszystko dobrze, wyniki w miarę OK iiiiiii.... UWAGA teraz najważniejsze - pytam doctorka "Widać tam jakiegoś siusiaka...????" .... cisza.... doktorek szuuuka szuuuka i coś znaleźć nie mógł i powiada
"Na razie obstawiałbym dziewczynę -taką małą, czarną niunię jak pani" :-):-D:-D:-)

boogie jestes szalenie fotogeniczna :-):-):tak: A kurteczka extra... wygląda jakby na bluzę taką mięciutką ... uwielbiam takie rzeczy !!

no dr niezly bajerant hehe
super , ze wszystko dobrze no i malutka pewnie bedzie !! :)
a kg zgubisz pozniej nie przejmuj sie :)

czesc kobitki...
o tak moje dziecko przespalo dzis druga noc w calosci , od urodzenia:-). obudzilam sie o 4 i juz spac nie moglam bo wyspana bylam...
just duzo jeszcze ci zostalo tego zalatwiania?na tym zdjeciu prawie nie widac ze w ciazy jestes
kocurku jak tam?
libby hej
widzialam ze jest nowa staraczka. WITAM :-)

gratuluje przespanej nocki !!! :)

reklama
Wiolu hahaha dziękuję Kochana :-) ja sobie zażartowałam ;-) mamy 9 miesiąc mogłoby wreszcie widać mój odmienny stan :-D

Kocurrku to w końcu lekarz nie pierwszego, ale bezpośredniego kontaktu :-D:-D:-D

Asionku dziękuję, hehe, czeka mnie w niedziele jak dotrwamy cała sesja zdjęciowa, więc się pochwalę jak dostanę fotki :tak:

a teraz Moje Drogie Panie znikam, będę popołudniu, życzę Wam miłego poranka i popołudnia :happy2: do zobaczenia Robaczki :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry