• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:szok: Jos Poldino taki duży chłopak już???? kurka wodna, jak to się mówi słodki ciężar :-D czekamy na fotki tego brzuszka, co go u Ciebie tak ładnie widać chudziku :-p

Karola marność nad marnościami, ja miałam dzisiaj leżeć u znajomej w ogrodzie, a siedzę w domu, bo zimno i nie wiadomo kiedy może padać, do doopy z taką pogodą... :dry:

reklama
Jos,15kg??????To ładnie,zreszta to chłopaczek:)
A Ninka niecałe 15kg...hihihi
Który masz tc??

oliwka, just : no 15kg rowniutkie, czyli 1/3 wagi swojej mamy, tylko ze w wieku 2,5 lat a nie 26 :)

ja zaczynam 10 tc ... niby juz tak daleko, ale bym byla spokojniejsza gydby juz tak 30 byl :) a tu jeszcze tak daleko... ehhhhhhhhhhhh

Ja bym chciała mieć ten 10:((( Albo przynajmniej 4...
Dobrze,że we wtorek mam terapię bo inaczej chyba bym nie poradziła sobie jak test będzie negatywny znowu...
Jeszcze mi się piersi zrobiły ''ciężkie'' ale w zeszłym cyklu też tak miałam

Josp PW:)

Echhh... wcieło mi posta, a taki był ładny....:wściekła/y:

Jos jeśli Poldek waży 1/3 tego co Ty:szok:, to nie możesz go nosić, żeby Fassollinka nie ucierpiała, a to już duży chłopczyk :tak: jesteś chudzinka :sorry2: przy moich 78 kg to prawie podwójnie Ty hahahaha

Jos ja wiem, że to u Ciebie naturalne :tak: niektórzy mają taką figurę i tyle, nic nie poradzisz :sorry2: ja znowu jestem grubej kości i żebym na głowie stanęła, albo tak ciężko pracowała jak w zeszłym roku w wakacje, to dopiero bym coś tam mogła mówić o wadze mniejszej niż 65 kilogramów, w zeszłym roku zaczynając pracę w hotelu ważyłam 69 kilogramów, a jak się kończył sierpień to ważyłam 60,7 kg, jak na siebie byłam chuda... :szok: jak patrzyłam w lustro, to nie mogłam uwierzyć, że to ja, a teraz ważę 78 kg, ale jestem w 9 miesiącu ciąży, wiec raczej to normalne :zawstydzona/y:

reklama
Jos,Ty grubasie,hahaha,właśnie widziałam:)))
Moja Ty chudzinko...te 2kg to pewnie nawet nie widać nic a nic:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry