• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-))))) Dawać żelki )))))

W życiu tyle nie poświęciłam godzin na nadrabianiu Waszych postów :szok:
Nie spodziewałam się aż takiej produkcji ;)) Cieszę się, że większość postów takich pozytywnych:
just - bardzo się cieszę, że udało Ci się z meldunkiem, zawsze to mniej tłumaczeń w urzędach, a co z tym związane, zaoszczędzonego czasu i nerwów :-D Dziękuję za pamięć :*

Wiola
- superrrr, że Iwonka pierwsze nocki przesypia ;-) Sama i całe :))))

Kocurek - dobrze, że mój dottore powściągliwy, bo byłabym nic nie robiła tylko w ciąże zachodziła :-p:-D))))))))) A po cichu gratuluję czarnej Niuni :-D)))))) jakkolwiek to zabrzmiało :-p

jos - wiwat 2 kg obywatelki więcej ;-))))

Marcepanek - kurde belek :-D G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!

Olivka - jak owulka późno, to i na testy za wcześnie. Cierpliwości :-p Trzymam kciuki :)))

młodamamusia - nic się nie bój ;-) Daj tylko znać, że rodzisz, a będziemy duchowo Cię wspierać, a jak będzie trzeba to nawet oddychać :)))))

rureczka - :-D ten egzamin to przecież zwykła proforma ;)))

Mary - uważaj przy tej przeprowadzce ;) nie przemęczaj się :))

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 356297No jak to jakie...Haribo:))))) Misiaczki:) Wyjadłam czerwone,reszta Twoja:))))

Zmieniam kolor włosów:)
Chyba rude znowu:):-)

A to zdjęcie z ostatniej imprezy w sobotę wstawiałam?Miałam już parę promili:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hahahaha a jednak mój szpiegowski nos podpowiedział, że MADE się zbliża hahahaha czytanie kryminałów wreszcie się na coś przydało :cool2::-D

wróciłaś nasza koleżanko :-D:-D:-D czyli teraz mogę spokojnie jechać rodzić, jeśli taka potrzeba zajdzie :-D hahahaha

a teraz po ciepłych przywitaniach nadstawiaj swój sexi mamuśkowy tyłeczek do lania i mów dlaczego na tak długo opuściłaś nas biedne żuczki :-D

Oliwka ja ostatnio miałam rude i czekałam czekałam aż w końcu znowu wróciłam do czarnego bo w innym mi nie do twarzy.

Dziś poczułam się fajnie w szkole stoje i zajadam się batonikiem kolega mówi mi a ty znowu te batony zajadasz mówie mu jeszcze troche i koniec bo znów przytyje a on do mnie no co ty z twoją figurą możesz normalnie aż mi sie miło zrobiło :szok:

Olivka - jestem ZA !!!! Rudy to Twój kolor ;))) Wyglądałaś pięknie

just - to najpierw poproszę o lanie :-p:zawstydzona/y: bo jakimś cudem się usprawiedliwię i nici z lania :-D)))
Kochana, sobie wyobraź, że ktoś się nie bał i upierdzielił metry kabla...i zostaliśmy odcięci od znajomych, kolegów i przyjaciół :-D)))))

Ostatnia edycja:
Dzięki:))) Made:)))
Jutro farbuję,mam jeszcze farbę w domu:)
Frzyjerka mnie ukatrupi:) Tak się narobiła przy moich pasemkach:))

Made zwizualizuj moją fasolinkę:))) Żeby 2II były za kilka dni.Proszęęęęęęęęęęe:)

Ewula nie chce się podzielić Swoim bożkiem płodności:(((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:szok::szok::szok: Made tak się nie bał i za...jumał ten kabel????? No wiecie co!!!!!! Idiota..... :no::angry::wściekła/y: w takim razie lanie odkładamy na bok :-D:-D:-D

ale sexi tyłeczek i tak możesz wystawić, tyle, że dla męża hahahahahaha a powiedz jak się czujesz??? Wszystko w porządku? :-)

Olivka - no....napiszę tylko, że rasowa jesteś :-p
I powiem Ci, że chciałabym tak szałowo wyglądać w rudym jak Ty ;)) Nie każda kobieta może sobie pozwolić na ten kolor.

just - a dlaczego nie widziałam tych ubranek ? Usunęłaś fotkę ?
A czuję się Kochana wyśmienicie, brzuszek mi rośnie, mały się rozpycha, sutki mnie swędzą jak naszą Olivkę...no żyć nie umierać :-D)))

Ostatnia edycja:
reklama
Maadeee,Ty się nie podlizuj:))
Pokazuj majty lepiej znowu:)))
Brzusio urósł?Jak siusiaczek?
Ja zaraz znikam,ledwo siedzę.Teraz się zaczynam czuć jakbym zaraz miała dostać @...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry