hej wieczorenie
ja dopiero wstalam... jetsem taka padnieta ze lezalam cale popoludnie i zasnelam az do teraz... w nocy bede gapic w sufit
oliwka : oby wszystko sie dobrze i SZYBKO ulozylo!
mlodamamusia : wspolczuje kleszcza, kontroluj to zaczerwienienie! nigyd nie wiadomo...
asionek : milego pobytu mamy, korzystajcie na maxa

ja mam jutro powrto tesciowej

ale dopiero wieczorem bo wszystko wyszlo na spontanie i w dzien musi jeszcze pare spraw u nich tam pozalatwiac
just : cos cichutko siedzisz, jak sie czujesz? jak remik???? kiedy sie szykujesz na porodowke???
oliwka, just : dzieki za komplement suwaczka!
a reszta dziewuch jest Beeeeeeeeee i nawet nie zauwazyly ze mam, i ze sie odwazylam zrobic przed usg czerwcowym!!!!
aha to jeszcze sie pochwale, ze byly dzis u nas w dzielnicy strychowe wyprzedaze, czyli to co szperacz jos lubi najbardziej

uwielbiam takie oproznianie domu i sprzdawanie na ulicy za grosik, zawsze znajdzie sie cos czego akurat potrzebujesz albo co jest super fajne i za symboliczna cene

i tak poldusinski dostal kilka nowych ksiazek, puzzle z drewna, interaktywny globus vtech za 4 eruo, komputerek vtech za 3 euro az

)))
no i trafil nam sie kacikdo czytania, rysowania : nowiusienki niebieski stolik + czerwone krzeselko za cale 3 euro calosc

smiech

))))))))))))))) nawet rysy na nich nie ma
F. wrocil z ... 2 lampami za 100 euro... szogun... ale usprawiedliwiony

lampy kosztuja 180 kazda i sa super

tylko negocjowac nie negocjowal, sprzedali by za 80 jak nic

aha i jeszcze kartonowe puzzle djeco za 4 euro, nowe takie same w sklepie kolo domu : 19 i gra djeco "memo" z drewna tez za 4

jak nowiusienkie

ale mialam banana jak na to wpadlam

)))))))))))
puzzle z drewna "natura" vilac, i kilka innych gadzetow

normalnie u nas dzis dzien dziecka i sklep zabawkowy