• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jasne,czasami mnie nie było kilka godzin i nie byłam w stanie nadrobić...
Kilka dziewczyn przeniosło się na weteranki i inne wątki:(
Kurde,nie wiem co robić,chyba pojadę sprawdzić gdzie on się podziewa...

no tak czasami bywa ale te które piszą zawsze to jakoś przetrwają. Chyba że wszystkie się wykruszą ale mam nadzieję że nieee.

Może mu sie telefon rozładował a nie wyłączył go. Pamiętaj nie denerwuj się bo jak jest fasolka to nie wolno :no:

Jeden się rozładował ale ma drugi i go wyłączył.
Jadę zobaczyc gdzie się podziewa.

hej wieczorenie

ja dopiero wstalam... jetsem taka padnieta ze lezalam cale popoludnie i zasnelam az do teraz... w nocy bede gapic w sufit :)

oliwka : oby wszystko sie dobrze i SZYBKO ulozylo!

mlodamamusia : wspolczuje kleszcza, kontroluj to zaczerwienienie! nigyd nie wiadomo...

asionek : milego pobytu mamy, korzystajcie na maxa :) ja mam jutro powrto tesciowej :)
ale dopiero wieczorem bo wszystko wyszlo na spontanie i w dzien musi jeszcze pare spraw u nich tam pozalatwiac :)

just : cos cichutko siedzisz, jak sie czujesz? jak remik???? kiedy sie szykujesz na porodowke??? :)

oliwka, just : dzieki za komplement suwaczka!

a reszta dziewuch jest Beeeeeeeeee i nawet nie zauwazyly ze mam, i ze sie odwazylam zrobic przed usg czerwcowym!!!! :(

aha to jeszcze sie pochwale, ze byly dzis u nas w dzielnicy strychowe wyprzedaze, czyli to co szperacz jos lubi najbardziej :)
uwielbiam takie oproznianie domu i sprzdawanie na ulicy za grosik, zawsze znajdzie sie cos czego akurat potrzebujesz albo co jest super fajne i za symboliczna cene :)
i tak poldusinski dostal kilka nowych ksiazek, puzzle z drewna, interaktywny globus vtech za 4 eruo, komputerek vtech za 3 euro az :))))
no i trafil nam sie kacikdo czytania, rysowania : nowiusienki niebieski stolik + czerwone krzeselko za cale 3 euro calosc :) smiech :)))))))))))))))) nawet rysy na nich nie ma :)

F. wrocil z ... 2 lampami za 100 euro... szogun... ale usprawiedliwiony :) lampy kosztuja 180 kazda i sa super :)
tylko negocjowac nie negocjowal, sprzedali by za 80 jak nic ;)
aha i jeszcze kartonowe puzzle djeco za 4 euro, nowe takie same w sklepie kolo domu : 19 i gra djeco "memo" z drewna tez za 4 :) jak nowiusienkie :) ale mialam banana jak na to wpadlam :))))))))))))
puzzle z drewna "natura" vilac, i kilka innych gadzetow :) normalnie u nas dzis dzien dziecka i sklep zabawkowy :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry