• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodamamausiu ale ej... no made wczoraj jak byla to pisala ze jej nie bylo bo kable jej ukradli....
a pisalam wam ze samochod oddalismy do naprawy. a wiec M w zime jak przywalil w zaspe to pek mu zderzak , no i teraz postanowil to naprawic i pomalowac i jeszcze cos mu z tylu w kole pukalo... okazalo sie ze zawieszenie z tylu prawie cale do wymiany i juz za same czesci dalismy 1000zl a gdzie tu jeszcze lakiernik i robocizna... zalamnie sie normalnie. i co chwile wychodzi cos nowego do robienia a najlepsze jest to ze wydawalo sie ze samochod jest w dobrym stanie.

reklama
oj wiola bardzo nieładnie tak z jego strony szwankować :dry:

pa mlodamamusia!!

Ja też muszę zmykać - dentysta, spacer, zakupy, wpadnę do taty, może go wyciągnę na pierogi...

Zostawiam dla Was cały koszyk ciastek z ziarnami - do wyboru z dynią, słonecznikiem, orzechami i sezamem :-):-):-) Pycha, z dobrej cukierni !! Na razie BUZIAKI !!

Ostatnia edycja:
kocurku zdecydowanie nie lubie go juz ... od tygodnia bez samochodu jestesmy. kurcze musze sie ubrac bo w koszuli nadal siedze
pa pa

Ostatnia edycja:
A ja się z idiotką matką roku musiałam użerać...
Wystąpiła do sądu o ustalenie kontaktów...ok,sąd je ustalił wg jej prośby a ona teraz,że jej to nie pasuje i żąda!!!! innego terminu!Co za poj.^^$E#&^*(*&b z niej.Nie mam siły...

hejka
jestem na chwile ... siedze troche jak na szpilach i mam malego nerwa ale mniejsza z tym...

oliwka : :-( tak liczylam ze wyjda ci II kreski :(

just : piekne fotki, piekne pamiatki! wywolaj koniecznie i w ramki !!! :)

mialam cos jeszcze komus napisac i zapomnialam...nie moge sie skupic cholerka... jednym uchem sledze co robi pani od sprzatania i nie powiem cisnienie mi skacze jak patrze jak sie wskazowki zegara przesuwaja a ona ciagle na pomieszczeniu nr 2 a myslalam ze w ten czas zrobi pomieszczen 4! 2 pokoje nie tkniete 1 lazienka nie umyta i zostalo jej 30min
przeciez mnie zaraz trafi!!!!!!!!!!!!!!!!! tym bardziej ze nie wymagam nie wiadomo czego z mezem jestresmy jak studenciaki prawie mebli i gadzetow nie mamy! i sama jej sprzatnelam zabwki zeby tor byl latwy do odkurzenia + kosmetyki w baki powkladalam wczoraj zeby sie nie pykala z kazda fiolka tylko zdejala baki i kurze szybko ciachnela...
zaraz mnie trafi mowie wam... dobra spadam... laaaaa

jos to ja bym następnym razem powiedziała takiej PANI że zapłacone będzie miała nie za czas ,a efekt pracy...bo za obijanie to TY nie będziesz jej płaciła...
oliwka ale ja mimo to uważam ,że trzymać kciuki będę dalej bo jeszcze troszkę czasu masz do testowania. A więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ ;-)

Ja nie mogłam ze stresu i kulnęłam się na drugą stronę ulicy do szpitala.
Ale dzięki temu uspokoiłam się troszkę bo moje fasolki mają śliczne pulsujące serduszka.
Zaraz zrzucę zdjęcie z telefonu :-)

reklama
Marcepanek,dzięki,ale serio...nie ma złudzeń.
Zazdroszczę,piękne fasolinki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry