• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just : mialam napisac - ze wlasnie TAKI zielony lubie :)
na poczatku myslalam ze bedzie ciemna zielen, ale nie :) jest dobrze!! :)

mama : tak, mialam usg 3.06 ale przelozylam na 1.06 w dzien dziecka
oby byly dobre nowiny :)
przelozylam bo zapoomnialam ze czwartek jest wolny i mamy okazje wyjechac na dlugi weekend na poludnie, znaczy F. wroci w niedziele, wiec 4 dni, a ja w srode lub czwartek posiedze troche dluzej...

mama : KIEDY testujesz???

reklama
eee Rurrka wydaje Ci się ;-) ja myślałam, że Ty załatwiasz te sprawy z naszymi kreacjami, a Ty sobie gdzieś w krzaki uciekłaś, widziałaś jaki mam śliczny parasol??? hehehe, muszę się pochwalić, bo jestem strasznie szczęśliwa, że zaczyna mój domek wyglądać tak ładnie jak bym chciała :sorry2:

Josa co to za święto w Fr, że macie długi weekend??

Ostatnia edycja:
hahahahahahaha boogie ten lans w Sopocie boski jest :cool2:

A pa-ra-sol rewelacja, ale się szybko uwinęłaś :-):-)

mama u mnie nic pewnego, ta "Mała Czarna" (co ma dwóch ojców - boogie i mojego gina :-D) to tak wstępnie, może 6 czerwca się dowiem ...

No tak kornelinka :-D:-p:-D masz w sumie rację - ale chrzestni "ojcowie", co to imię Mała Czarna Niunia nadali to oficjalnie boogie i mój gin a la Tom Cruise hahahaha...!!

Jos- testuję 3 czerwca ..........
powodzenia na usg-to już za tydzień ;))&&&&

Kocurek- no to && za 6 czerwca,zeby dzidzia tak sie ułożyła,zeby nie było wątpliwości :))

Rurka- cześć i czołem:)

no wiesz zawsze może mieć od urodzenia super ksywkę mała czarna niunia jak jej sie przyjmie to wiesz mama od razu super laseczka po mamie z super ksywką od cioci i gina ;-):-p

Koccurrku znajoma była dzisiaj w Jysku i dzwoni do mnie, że parasol jest do wzięcia, to mówię, weź oddam Ci pieniądze i takim sposobem przywiozła mi go za dosłownie pół godziny :cool2:
Sopocki lans zawsze był gruuby i jak sama słyszałaś:"na kocie" hahahaha :-D
Niunia jest Małą Czarną po swojej mamie :-D ja bym wolała nie słyszeć, że to Mały Czarny hahahahahaha, bo po kim czarny :-D:-D:-D oczywiście sobie żartuję, coś mnie dziś się trzyma żart cały dzień hahahaha :sorry2:

boogie niestety nawet Mała Czarna będzie w najbardziej skrajnej wersji szatynką :-D:-D

kornelinka niech już lepiej zostanie Mała Czarna, niunię sobie podarujemy :-p:-p

mama a ja za fasolka mooooocno &&&&&&&&&&&&&&&&& :)))))))))))))

reklama
mama : dzieki i &&& za 3 czrewca :)

just : boze cialo w czwartek jest (chyba), nie? :)
w kazedym razie czw. wolny piatek F. wzial wolny i takim cudem ma 4 dni :)

rureczka : hej fanka maskary :)

lece na kolacje, pa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry