• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no dobrze jak tak wolisz ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby była niunia

just i dobrze że sobie żartujesz

Dziewczyny trzymajcie za nas &&&&&&&&&&&&&& zastanawiam się kiedy teraz nadejdzie@ bo powinien być na początku czerwca.

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek,Jos-trzymajcie &&&&&&&&&& kochane ciężarówki-trzymajcie ;**

zmykam pod prysznic..

a co z Oliwką bo Jej nie widzę.........

Oliwki nie ma i jakoś nie będzie coś poszło nie tak i napisała że na razie nie może pisać ale czasami zajrzy jak się nie mylę to tak to było

Mama my z Remikiem trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Kocccurek tu mnie uspokoiłaś :-D

Jos :sorry2: ja się na kościelnych świętach nie znam, więc nie ogarniam takich spraw :-D SMACZNOŚCI Ci życzę :tak:

:-D:-D:-D)))))) lanserki cholera jasna....a mi znowu kabelki szlag trafił :wściekła/y:

Co do tych Waszych propozycji, to miałabym pewne, niewielkie zastrzeżenia :-p mimo wszystko są nazbyt wyuzdane, żeby nie napisać: PROWOKUJĄCE :zawstydzona/y:
Dzięki Kochane za tą porcję zdrowego śmiechu, ubaw miałam po pachy :)))))))
Jak mnie nie odłączą, to jeszcze przyjdę. Buziaki :*

Hej Kobietki.
Przyszłam się pożegnać.
Przestałam się tu czuć komfortowo z kilku względów a najważniejsze to te,że po tym cyklu już nie jestem staraczką i to,że nie jestem już anonimowa na naszym forum.Nie chcę się zagłębiać w temat i roztrząsywać.Nie ma to najmniejszego sensu.
W każdym razie dziękuję Wam za okazywane wsparcie i pogaduszki.Będę czasami podczytywać i raz na jakiś czas przywitam się.
:) paappaa

to tak było

Made ale powiedz, że piękne wybrałam, no powiedz!

Kornelinka, Mama, Jos witajcie :)

Kocurek dawaj buzi bo jak nie to zostaniesz bez podomki i z lansu nici!

Made- cześć kochana:):*

Just- dziękować :)

Kornelka- dzieki za info....
no to sie u Oliwki porobiło....

Rurka- jakby co mam błyszczyki to Wam pożyczę do lansu:-D

Made musimy coś na te kabelki poradzić, bo tak być nie może :no: żeby naszą koleżankę tak bezczelnie rozłączać od świata i koleżanek :-D
fajnie, że się pośmiałaś, że endorfiny Ci podskoczyły :-D to bardzo pozytywny aspekt tej głupawki :-D

reklama
rureczka - nie no...znasz się Kochana na rzeczy :-D ja widzę, ze Ty konkret jesteś ;))) Trzeba się ostro zabrać za Kocurka i just, bo ewidentnie podpierają się metką :-D)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry