• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chciałabym wam kochane za wszystkie ciepłe słowa podziękować.
Bo niestety ,ale znalazły się osoby żerujące na mojej tragedii i w takich chwilach doceniamy te drobne mile gesty jeszcze bardziej...

reklama
marcepanku ..... jeszcze raz - bardzo Ci współczuję... nie wyobrażam sobie, jak można wykorzystać to co Wam się przydarzyło :no:
Pomimo, że my tu odstawiamy taką głupawkę :sorry2: to pamiętamy o Tobie i przesyłamy mnóstwo ciepłych myśli.... :) Mam nadzieję, że dziewczyny się ze mną zgodzą... Trzymaj się dzielnie :*

rureczko i chyba zaraz padnę :tak:

oliwka doczytałam.... przykro mi bardzo :( :( :(

O i asionek była i mary i agapa i ajas i wiola i PAZUR RURKI :-D i made w Osobie Własnej :-D I jos :-):-)

Idę się położyć.... myślami jestem z boogie :-):-):-) chyba nie zasnę :sorry2:

mlodamamusia kolorowych !!! No i WIELKIE ODLICZANIE TRWA :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
hej

marcepanek : hej... jeszcze raz mocno cie sciskam... 3maj sie mocno... na tyle na ile to mozliwe... co do osob zerujacych, to powstrzymam sie od komentarza... biedni tacy ludzie, najoktutniejszym typem biedoty...

oliwka : dzieki za info od just

made : dziex za suwaczkowy komplement :)

rurka : ladny pazurek :)

kocurek : fajny dzien spedzilas, masz szanse ze mozesz spedzic czas z rodzicami, isc sobie na spacer, do knajpki :) to naparwde duza szansa :)

kolorowych wszystkim
moze jutro spadnie jakas nowina od just, moze juz bedzie z remikiem??? :)

Kocurek, jos, rureczka - spokojnej nocy Kobietki :)))

marcepanku - podpisuję się obiema rękami pod postem Kocurka. A ludzie...no cóż, najlepiej omijać takich z daleka. Taki to nawet na współczucie nie zasługuje.
Życzę Ci słoneczko odzyskania równowagi.

Dziewczyny ja puchne normalnie coraz bardzij !. Z trudnością jest mi zgiąć nogi a co dopiero kucnąć... ;/;/;/
jej :-(

Uciakam spać.
dobranoc słoneczka;**

Wpadam przekazać wiadomości od Just.W nocy robili jej drugie ktg,wszystko ok.Just jest nie wyspana i głodna bo jeszcze jej jeść nie dali:(
Remik nadal nie wyszedł się pokazać:(

reklama
Druga!! :-) No prawie...

mlodamamusia ZGŁOŚ SIĘ :-D

boogie CZEKAM.... :tak:

hej wiola znaczy się nie pospałaś dziś..?? :sorry:

Dzięki oliwka :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama