• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just to super ze u ciebie wszystko ok... sniadania jeszcze ci nie dali? oj nie dobrze.:-)
kocurku hej.... pospalam bo mala zasnela okolo 22 i spala cala noc ... wiec nie jest zle.... a przez rok i 8 miesiecy budzenia sie po 5, 6 razy w ciagu nocy przyzwyczaila mnie do szybkiego spania... teraz sama budze sie w nocy bo wyspana jestem....

reklama
mlodamamusia :-D:-D dobra jesteś!!! Mnie żadna siła do szkoły nie zaciągnie oooo NIE!!
Gdzieś mi wpadło w oko, że dodatkowo spuchnąć można tuż przed samym rozwiązaniem..... UWAŻAJ NA SIEBIE !!!!!!!

Ostatnia edycja:
kocurku chodze jak słonica;-):-);-)
postaram się zrobic dzisiaj foto :-D w całej okazałości ;-):-)

uciekam do szkoły :-D
bede za max 1h;-)

BAj;*

Ostatnia edycja:
kocurku chodze jak słonica;-):-);-)
postaram się zrobic dzisiaj foto :-D w całej okazałości ;-):-)

To rób tą fotę bo możesz nie zdążyć. A tak wogóle to ty sobie z nas jaja normalnie robisz:-D:-D:-D Zamiast odpoczywać w tych ostatnich godzinach przed porodem to ty do szkoły:szok: Przeginasz kochana:-) Ale życzę ci takiego poczucia humoru w czasie porodu:tak: I jak tak puchniesz to może zgłoś się na IP.

reklama
kocurku ja znam puchniecie z autopsji niestety i fakt u mnie to byla oznaka zblizajacego sie porodu, zreszta tak samo jak to ze mala ruszac sie przestala...
mloda tylko ze ty juz od kilku dnia na to puchniecie sie skarzysz... a u mnie to tylko jeden dzien trwalo...
witaj Agapa... jak dzieciaki?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry