• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem.... bylysmy z Iwcia w sklepie, mlode ziemniaczki zakupione, truskawki tez, wiec obiad bedzie pychotka
teraz poprosze o przepis na jakies ciasto z truskawkami....
a gdzie sie wszystkie podzialy?

reklama
hej
a o mnie to sie nikt nie zapyta???? :) no oprocz rureczki- rozgrzeszonej! :)

przeczytalam o M. Dudek.. straszne to... tragedia, biedne dzieci...

wiolka, mama, ajas : &&&&& za testy i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mlodamausia : rob szybko zdjecie po lekcji i na porodowke wio!

just : biedny robaczku trzymaja cie na pusty zoladek...jak do porodu !
dobrze by bylo jakby remik zechcial sie do jutra wykluc, zebys juiz nie musiala za 24-48h tam wracac... skoro juz jestes na miejscu! :))))

mialam isc wczoraj do frycka, nie poszlam... dzis przed przerwa obiadowa... nie poszlam... WSTYD... tylko na podciecie! no nic moz epojde po 14h30...

Cześć dziewczyny :)
Ja już odwiedziłam dwóch lekarzy: dziś byłam u stomatologa, wszystko jest ok oprócz 1 zęba :) Ucieszyłam się, ale wolę jeszcze sprawdzić to u innego.. A wczoraj wybrałam sobie ginka, bardzo fajny doktor :) Jest w tym szpitalu ordynatorem, więc jak zajdę w ciążę, to będę chciała aby przyjął poród :) Powiedział, że wszystko jest w porządku, czekam tylko na wynik cytologii. Muszę jeszcze powtórzyć badanie na toxo, bo wyszedł mi wynik wątpliwy :no: Jeszcze muszę zrobić badanie na cytomegalie..
Mam jeszcze pytanko do Was w sprawie kwasu foliowego: niestety doktor będzie teraz na urlopie i następną wizytę mam dopiero w lipcu.. Kupiłam folik, ale nie wiem czy mogę już zacząć go przyjmować skoro staranka zaczną się od września.. Zapomniałam się zapytać o to dr..

Ania - ja brałam kwas foliowy ok. 6 miesięcy zanim zaszłam w ciążę. Myślę, ze możesz już zacząć brać. &&&&&&&&&&& za badania i staranka!

Jos - hejka! :-) Jak tam dzionek mija?

OK, gary zmyte, chata ogarnięta, śniadanko wchłonięte, teraz relaks. :happy::happy:

mary : hej ! a dobrze, leniwie, w pizamie hehehe a tobie???? jak sie czujesz???

rurka : pliiiis nie przypominaj... niecierpie chodzic do fryzjera... nigdy nie jestem zadowolona... :///////////////////

u nas zaczelo padac :///////////////////////////// zdecydowanie znak ze dzis nie dzien na fryzowanie sie na miescie :)

mary : hej ! a dobrze, leniwie, w pizamie hehehe a tobie???? jak sie czujesz???

u nas zaczelo padac :///////////////////////////// zdecydowanie znak ze dzis nie dzien na fryzowanie sie na miescie :)

Jos - a lepiej jakoś, dziękuję! Dziś przed 8 wstałam, wzięłam się za jogę od razu, więc jakoś tak mam więcej energii. ;-) Korzystam póki mogę. A co do pogody, to u mnie też lipa... Teraz niby nie pada, ale pewnie zacznie...

reklama
Cześć dziewczyny :)
Ja już odwiedziłam dwóch lekarzy: dziś byłam u stomatologa, wszystko jest ok oprócz 1 zęba :) Ucieszyłam się, ale wolę jeszcze sprawdzić to u innego.. A wczoraj wybrałam sobie ginka, bardzo fajny doktor :) Jest w tym szpitalu ordynatorem, więc jak zajdę w ciążę, to będę chciała aby przyjął poród :) Powiedział, że wszystko jest w porządku, czekam tylko na wynik cytologii. Muszę jeszcze powtórzyć badanie na toxo, bo wyszedł mi wynik wątpliwy :no: Jeszcze muszę zrobić badanie na cytomegalie..
Mam jeszcze pytanko do Was w sprawie kwasu foliowego: niestety doktor będzie teraz na urlopie i następną wizytę mam dopiero w lipcu.. Kupiłam folik, ale nie wiem czy mogę już zacząć go przyjmować skoro staranka zaczną się od września.. Zapomniałam się zapytać o to dr..
Możesz już brać. Ja też brałam kilka miesięcy wcześniej i potem do 3m-ca

Jakoś tu dziś cicho, a młodam to chyba całą sesję robi bo tak długo jej nie ma a może już na porodówce...
A mój mąż niestety oblał ten egzamin :( jestem taka wściekła że nie wiem

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry