• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U nas na razie jest znośnie, chociaż trochę duszno.. Pewnie będzie padać wieczorem albo w nocy.. Ale chyba ciśnienie wariuje, bo nie mogę sobie poradzić z sennością i bólem głowy...
Niestety jeszcze jestem w pracy, muszę się pomordować... :-(
Ania mnie też lekarz zalecił brać kwas foliowy już od momentu rozpoczęcia starania się o dzidzię...

reklama
mary : podziwiam za energie i wewnetrzny zen do jogi :) kiedys probowalam ale zrezygnowalam... myslalam ze walne glowa w sciane :)

agapa : przykro mi... co to byl za egzamin jesli moge wiedziec? bardzo wazny? nie da sie podejsc drugi raz ???? jest moze jakies wyjscie ...?

ania87 : nie potrzebujesz specjalnych rad ginekologa zeby zaczac starac sie o dziecko! wystarczy brac kwas foliowy, mozesz zrobic te zogolny bilans krwi, moczu, no i hormony zeby zobaczyc czy wszystko jest dobrze uregulowane :)
choc ten bilans to tez wcale niekonieczny, czasem lepiej probowac normalnie, na spontanie, a przebadac sie dopiero jak iles miesiecy nie wychodzi
aha no i lepiej zrobic cytologie... ja jak powiedzialam ze chcemy sie starac od wrzesnia o dzidzie, to w czerwcu na miejscu lekarz zrobil mi przelew, cytologie i wyslala do laboratorium

edit : juz doczytalam ze zrobilas cytologie :) no to kwasik foliwoy i bedzie ok :)

mary : podziwiam za energie i wewnetrzny zen do jogi :) kiedys probowalam ale zrezygnowalam... myslalam ze walne glowa w sciane :)

agapa : przykro mi... co to byl za egzamin jesli moge wiedziec? bardzo wazny? nie da sie podejsc drugi raz ???? jest moze jakies wyjscie ...?

ania87 : nie potrzebujesz specjalnych rad ginekologa zeby zaczac starac sie o dziecko! wystarczy brac kwas foliowy, mozesz zrobic te zogolny bilans krwi, moczu, no i hormony zeby zobaczyc czy wszystko jest dobrze uregulowane :)
choc ten bilans to tez wcale niekonieczny, czasem lepiej probowac normalnie, na spontanie, a przebadac sie dopiero jak iles miesiecy nie wychodzi
aha no i lepiej zrobic cytologie... ja jak powiedzialam ze chcemy sie starac od wrzesnia o dzidzie, to w czerwcu na miejscu lekarz zrobil mi przelew, cytologie i wyslala do laboratorium

edit : juz doczytalam ze zrobilas cytologie :) no to kwasik foliwoy i bedzie ok :)

To był dla nas b. ważny egzamin i to już drugie podejście. Uprawnienia budowlane. Każde podejście to 600zł, dla nas to majątek

Jesteem :-D :-D
nic sie nie zaczeło... :-(

W poniedziałek mam wizyte u gin :-);-)

Przyszłam ze sszkoły i padałam jak aniołek i dopiero wstałam :-);-)

Jakies info od JUST ?

reklama
Ja tylko na sekundę - bo mnie oficjalnie nie ma :-)

boogie potrzymają do jutra i raczej wypuszczą - nie pozwalaja się nigdzie ruszyć, ale mistrzowsko zaplanowała i przeprowadziła operację "Szpitalny Sklepik" hahahaha.. Teraz zajada czekoladę, bułkę, cukierki i popija mineralną, ale znowu jest "na drucie" ;-) Aaaa... i odnalazła w sobie nową pasję z braku laku- rozwiązuje krzyżówki :-D:-D Poza tym trzyma się dzielnie ramy!! Remikowi serce bije jak dzwon :-)

Muszę lecieć, najwcześniej wpadnę jutro przed południem papapapa!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry