• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
młodamamusia - nie nastawiaj się tak, a będzie wszystko dobrze ;)) popatrz tylko na mnie....ja już mam dwa porody za sobą i trzeci przed :-D to świadczy tylko o tym, że nie taki diabeł straszny jak go malują ;-) Zobacz ile tu rąk będzie kciuki zaciskać :)))))

Made no ja mysle ze bedziecie 3mać kciuki !;-):-)

Znam babke co nie dawno urodziła 7 czy 8 dziecko .;-)

a ten ból jest okropny ? Bardzo boli ?:-(

made ogólnie chowa się dobrze ,ale dziś byliśmy na USG bioderek i okazało się ,że coś jest nie tak. No i za dwa miesiące kontrola a w tym czasie mam jej robić specjalną gimnastykę.
A jak Ty się czujesz mając większą połowę za sobą?

Moje samopoczucie dziś już troszkę lepsze ,ale wychodzące skrzepy przypominają mi o...
Teraz dopiero sobie uświadomiłam co mogło być tego przyczyną...karmiłam piersią...

młodamamusia - kurde, nie będę Ci pisać, ze to smyra, ale są sposoby na złagodzenie tego bólu. Słuchaj położnej, a zobaczysz jak bardzo Ci to pomoże ;) I z tego co pamiętam, to będzie przy Tobie mama, tak ?

marcepanku - jak sama gimnastyka, to jeszcze nic poważnego się nie dzieje, spokojnie ;) Moja córka też miała zalecone ćwiczenia i dodatkowo między nóżki pieluszkę tetrową lub ręcznik. Po kilku miesiącach już było wszystko cacy. U Twojej niuni też tak będzie, trzeba tylko systematycznie ćwiczyć :))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry