Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja dzisiaj poszłam do perfumerii i się czaiłam na perfumy Diora Miss Dior Cherie już miałam je nieść do kasy i w ostatniej chwili zrezygnowałam, ale tak za mną chodzą, że pewnie nabędę je droga kupna niebawem 
Jeszcze chciałam się zapytać o jedną rzecz.. Mianowicie nie wiem jaką mam grupę krwi.. Tak samo jak mój narzeczony.. Nie wiem czy mam czekać na skierowanie od dr, czy samemu zrobić to badanie?? A jeśli samemu to gdzie?? Płaci się coś za to?? I ile się czeka na wynik??
zjadłam pół pudełka algidy śmietankowa krówka

dziś próbowałam poprawić humor czekoladą Aero 2in1 ale nie udało się :-( Za to synuś sprawia ,że buzia chce się śmiać. Dziś mieliśmy trochę papierkowych spraw do pozałatwiania ,wiedziałam że trochę nam to zejdzie więc ubrałam mu pampersa ,ale jak byliśmy w skarbówce on twardo ,że chce siii ,a więc poszliśmy do WC...później jeszcze w urzędzie miasta to samo ,a pampers suchy. Duma mnie rozpiera bo wytrzymać tyle dla takiego małego bąbla to jest coś. A jeszcze cały czas pił i pił...