Jos-pokazali nam wszystkie sale-sala gimnastyczne oki...
biblioteka też oki..
sala komputerowa ma 18 komp.z płaskim monitorem-bo myslałam ze maja jeszcze też "duże"

)
poznałam juz pania Zuzy-panią Martyne-bardzo miła aparycja-myslę ,ze sie spokojnie dogadamy

jeśli jeszcze 2 dzieci się zgłosi to zrobia 2 klasy pierwsze po 14 dzieci z czego sie bardzo cieszymy ,ze małe kameralne grupy..
w wakacje cała szkoła w środku bedzie odmalowana i odświeżone toalety...
w szkole nie bedzie dzwonka-to pani decyduje widząc po dzieciach kiedy beda potrzebowały przerwy...kiedy wystarczy przejść z ławek na dywanik a kiedy wyjść na plac zabaw,na ogród....
ja osobiście

))) zaproponowałam i się zgodzili

)) żeby nasze małe 6-latni nie nosili codziennie tych ciężkich plecaków z taką ilością książek tylko zamontują im szafki w sali i beda po lekcjach tam zostawiac a zabierać jedynie te gdzie bedzie coś zadane

))
nie ma ocen do 2giej klasy tylko oceny opisowe

)
dopiero w 3ciej klasie wprowadzą 4,5,3,

)
achaaaa-mamy tylko na rano -o 8 dzieci zaczynają zajęcia do 12..12,30...
w świetlicy beda panie które bedą też "wymyslały" zajęcia ,zeby to nie był "samopos"..
my jako rodzice mamy podac do 15 czewrca liste zajęć dodatkowych a które chcialibysmy ,zeby dziecko chodziło-te które się beda najcześciej powtarzać to te wprowadzą z dofinansowania z unii

)
języka angielskiego bedą 3 godziny lekcyjne i 1 godzine hiszpańskiego w formie zabawy..
Zuza poszła jak miała 3 lata i Domi też jak miał 3 lata-Oni są z lipca i sierpnia wiec akurat..
teraz Zuza 31 sierpnia skończy 6 lat a 1 wrzesnia do szkoły

)