• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamita to super, zapowiada się rewelacyjnie :) Mam nadzieję, że Zuzi sie spodoba :))

Jos racja! Moja koleżanka ma rodziców w stanach i jak jeździ do nich to bardzo często przywozi różne rzeczy. Po samym szamponie i odżywce do włosów Pantene pro V widać różnicę. Polska się nie umywa. Nie wspomnę o polskich tuszach do rzęs, cieniach, czy różach. I to nie tylko te wysokogatunkowe, ale też te ze średniej półki cenowej.

reklama
rurka : no niestety taka jest prawda... zaraz ci wysle pw o perfumie
dlatego jak ja mam juz kupci cos w pl, to wole kupic kosmetyki dr ireny eris, ziaja itp :)

Ziaje lubię, mam dużo ich kosmetyków, mają cudowne płyny do kąpieli i masła do ciała i kosztują grosze :)

Dziewczynki ja lecę, dzisiaj mam w planach chłodnik po litewsku zrobić i musze skoczyć po warzywa :)) miłego dnia Laseczki:-D

ja tez uciekam, pod prysznic i sie kremowac i psikac nowymi nabytkami :)

rurka : chlodnik ! mniammmm! a ziajke to ja lubie i b. zaluje ze tu nie mam :((((((((((((((
tak jak dr I.eris i olwike bambino ktora dla L. i mnie przywozili mi rodzice i kolezanki z pL :)
a i jeszcze taka licealna slabosc do avonu mam, bardziej pdo wzgledem zapachowym, niz jakosciowym :) licealne polskie czasy mi on przypomina :)

ja tez uciekam, pa!

Jos,Rurka- no brzmi to super i do tego wiemy juz ,ze tak bedzie :))
i dlatego jestem taka spokojna i już nie moge sie doczekać ,aż Zuzia pójdzie do szkoły bo sama nogami przebiera ,że chce...

a w tym budynku do tej pory było gimnazjum ,ale dzieci przenoszą do nowo wybudowanego budynku i teraz tam bedzie podstawówka:)
narazie są zaplanowane 2 klasy 0
2 kalsy I sze
i 1 klasa II

więc dzieci beda miały cała szkołę dla siebie-szkoła państwowa na warunkach szkoły prywatnej:)))małoliczebna klasy-duuuuży teren ogrodowy do dyspozycji,świetny(nowy,drewniany) plac zabaw dla siebie...
no i co dla mnie najważniejsze!!!!
nie będą miały styczności ze starszymi klasami -jak 4-te,5te 6te...wiadomo-takie klasy to już przekleństwa,skóry i komóry....alę sie cieszę ,ze ta szkołe otwieraja!!!!!!!!!!!!

Jos- no tak mi wyszło z porodami:))Domi 30 lipca a Zuza 31 sierpnia :)

Rurka- smacznego chłodniku-ja poczekam aż u nas bedzie cieplej i wtedy zrobię :)))

śmigamy na festyn-przyjemnego dnia lejdis :)):**

mama : takie "male" klasy to super sprawa... u nas grupy raczej ok. 20 a anwet +20 wiec nieciekawie... :(
mlodamamusia : dziex za info :)

just, mlodamamusia : KIEDY MACIE DO CHOLERKI ZAMIAR URODZIC??????????????????????????????????????????????????? :))))

Jos- no dokładnie-takie małe klasy to spory + !! :))

u mnie w miejscowości są klasy po...uwaga...32 uczniów !!!:szok:
dlatego wolę dać Zunię 3 km dalej i mieć to o czym Ci napisałam:))
też byś pewnie tak zrobiła co ??:)

Młoda- dzięki za info od Just-ale jako tooooooooooo-wypuszczają Ją :eek::evil:przecież Ona ma już 40 t.c. skończony....ach Ci lekarze..mogliby już JĄ miec na podgladzie....

my po festynie-kasa poszła..dzieci szczęsliwe-pływali w kuli takiej wielkiej dmuchanej w basenie :))myślałam ze Domi bedzie płakał jak już wejdzie a ON PRZESZCZĘŚLIWY!! :)

teraz biorę sie za obiad..

reklama
Hej wszystkim i miłej soboty!

U mnie pakowanie pełną parą!!! :szok: Nie wiem, kiedy ja się wygrzebie z tych pudeł i siat... :szok::szok: Tyle tego jest. Ale oby do środy! :tak::-)

Boogie wypisana ze szpitala? Kurczę, myslałam, ze już ją zostawią!

Młodamamusia - a u Ciebie cisza? :-)

Przepraszam, ze tak zdawkowo, ale pakuję, pakuję, pakuję...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry