• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama : pewnie ze bym tak zrobila, jakbym miala wybor, to najchetniej bym go dala do klas 10 osobowych :)
fajnie ze tak milo spedziliscie czas :)

rafalek : to wiadomosc do ciebie!!!! puk puk puk!!!!!!!!!! wychodz w tej chwili, slyszysz!!!???:-D

reklama
Jos- no własnie ,dlatego 13 osób bardzo mi odpowiada..dzieci będa dopilnowane i wogóle:)
tak-czas milusio spędzony ...tylko juz padam ze zmęczenia-cały czas na nogach..tylko chwilę na kawę usiadłam...
ale spoko.

Mary- cześc i miłego pakowania a potem rozpakowywania :))

mama : ja tez zaraz ide po kawe ale taka bezkafeinowa :)
przeszlam sie kawalek z mezem i tez padam... cieplo sie zrobilo nagle i ten szok - zmiana temp. mnie dobila :)

poldus zaraz idzie na spacer z tata i babcia a ja bede odpoczywac :)

Młodamamusia - no to życzę, żeby Rafałek się w końcu zdecydował na wyjście! :-):-)

Mama - dziękuję!

A tymczasem pozdrowionka dla wszystkich!

Ja już spakowałam prawie całą garderobę...! :szok: Jeszcze nam została reszta rzeczy z kuchni, ale to we wtorek, trochę książek, a pozostałe to już duże rzeczy, które dźwigać będzie mój M. z kolegami. :tak: No, i zaraz czas na obiadek. :-)

wpierniczylam 2 bounty i sie czuje jak foka :baffled: no nic ide to trawic teraz...

mary : powodzenia w przeprowadzce i uwazaj na pakowania/noszenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry