Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale to jeszcze nie czas dla Remika
lekarze chcieli, żebym wykupiła sobie taki specjalny żel do spulchniania szyjki(150 zł) i nie było powiedziane, że to by zadziałało, aplikacja tego żelu=1 godz, czas oczekiwania na 1 reakcje=2 godz, czas działania= nawet do 72 godz, więc nie ma sensu męczyć mnie, Malucha i leżeć tam kolejne trzy dni na tej "diecie"
ja jestem zdrowa, więc potrzebuję rozsądnych racji pokarmowych, a to jakaś kpina była...
tej nocy jakaś dziewczyna miała akcję "P" i krzyczała gdzieś w sali w pobliżu i to było strasznie męczące, ja już miałam drugą zarwaną noc...

ech... trudno, kupimy nowy 

parasol lecący z trzeciego piętra 

Już to sobie wyobrażam
Jos miałaś/wąchałaś perfumy Lolita Lempicka "Lolita Lempicka"? bo dzisiaj wąchałam w perfumerii i jestem hmm nie wiem jak to nazwać, na pierwsze wąchnięcie zapach odpychający ale po jakimś czasie jest cudowny. Mój Ł. stwierdził, że wkroczy w moje kosmetyczne wydatki i albo Dior albo Lolita. I teraz nie wiem na co się zdecydować![]()
j'adore
mmmmm