• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hahahahaha :-D

A KUKU :-D:-D:-D

jestem już w domu i powiem Wam szczerze wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :-D
dziękuję za wszystkie pozdrowienia, miłe słowa i kciuki :happy: ale to jeszcze nie czas dla Remika :-D lekarze chcieli, żebym wykupiła sobie taki specjalny żel do spulchniania szyjki(150 zł) i nie było powiedziane, że to by zadziałało, aplikacja tego żelu=1 godz, czas oczekiwania na 1 reakcje=2 godz, czas działania= nawet do 72 godz, więc nie ma sensu męczyć mnie, Malucha i leżeć tam kolejne trzy dni na tej "diecie" :no: ja jestem zdrowa, więc potrzebuję rozsądnych racji pokarmowych, a to jakaś kpina była...
Lekarze wykonali w ciągu dwóch dni 4 razy USG, do KTG byłam podłączana chyba z 6 razy, a puls Remika badały położne nawet w nocy, wybudzając mnie z i tak szarpanego snu :baffled: tej nocy jakaś dziewczyna miała akcję "P" i krzyczała gdzieś w sali w pobliżu i to było strasznie męczące, ja już miałam drugą zarwaną noc... :angry:
A tak w domu spokojnie doczekam sobie, skurcze są znikome, na chwilę obecną i mam ten komfort, że jestem u siebie, a zdążymy tam dojechać na pewno, więc na własne życzenie opuściłam dziś szpital i jestem szczęśliwa :-D

a tak btw zwiało mi mojego balkonowego parasola :-( taki był ładny, zieloniutki... zapomniałam go złożyć przed wyjściem no i go... zwiało :eek:

Już to sobie wyobrażam :-D

Jos miałaś/wąchałaś perfumy Lolita Lempicka "Lolita Lempicka"? bo dzisiaj wąchałam w perfumerii i jestem hmm nie wiem jak to nazwać, na pierwsze wąchnięcie zapach odpychający ale po jakimś czasie jest cudowny. Mój Ł. stwierdził, że wkroczy w moje kosmetyczne wydatki i albo Dior albo Lolita. I teraz nie wiem na co się zdecydować :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Już to sobie wyobrażam :-D

Jos miałaś/wąchałaś perfumy Lolita Lempicka "Lolita Lempicka"? bo dzisiaj wąchałam w perfumerii i jestem hmm nie wiem jak to nazwać, na pierwsze wąchnięcie zapach odpychający ale po jakimś czasie jest cudowny. Mój Ł. stwierdził, że wkroczy w moje kosmetyczne wydatki i albo Dior albo Lolita. I teraz nie wiem na co się zdecydować :zawstydzona/y:

Rurka,Lempicką używałam,super zapach ale trzeba go pokochać bo inaczej męczy.Świetny jest też najnowszy zapach Lempickiej ale nie pamiętam nazwy.
Co do Diora to ja i owszem ale tylko Dolce Vita:)

Hej Just:))

Dostałam od męża rower i pojeździłam trochę:) Umęczyłam się po 15 latach lub więcej nie jeżdżenia...
Ale na wypasie mam zamontowane 2 koszyki i na zakupy ze wsi mogę jeździć:)))
Ninka nauczyła się jeździć na swoim rowerku:))) Ale jestem z niej dumna bo już za pierwszym razem jej wyszło,wystarczyło wyruszyć na asfalt:)))))
Znalazłam kanapę moich marzeń,piękna i dostępna od ręki:))) W poniedziałek misja wymiany sofki:))))

Młodamamusia rusz się kurka i Rafałka dawaj:)
Chyba,że on razem z Remikiem czekają na dzień dziecka:)))

rurka dior:zawstydzona/y: j'adore :zawstydzona/y: mmmmm
Ale powiem ,że w PL perfumy to tylko z nazwy...ulotne i tyle. Wiem sama po sobie w UK jak mieszkałam to miałam jeden zapach ulubiony Lacoste Touch of pink i to było to zapach trzymał się wiele dni ,a na ubraniach nawet po wypraniu było można wyczuć. W PL kupiłam w Douglasie i co i pupa bo po kilku godzinach zapach znikł. Także teraz perfumy sprowadzam przez teściową tylko z UK...
A jeśli mogę polecić fajny zapach to Carolina Hererra 212 :zawstydzona/y:

reklama
Kobietki najpierw nauczcie się rozróżnić perfum od wody perfumowanej i wody toaletowej...
Perfum jest w malutkich buteleczkach...ok 7,5ml i kosztuje dosyć sporo,on właśnie jest najbardziej skoncentrowany i trzyma się bardzo długo.
Woda perfumowana to to co przeważnie kupujemy jako perfum,a to tylko woda.
A woda toaletowa to najbardziej rozcieńczony perfum,najlżejszy.
Ja kupuję perfumy np w Douglas i są świetne,oryginalne i bardzo trwałe,mój Dior pachnie np kurtce nawet po praniu.
No i jak zza granicy to stąd sprowadzamy:
Perfume, Cologne & Discount Fragrances

A to co pisała Jos o tym,że są różne produkcje na europę środkową,Rosję a np USA to prawda.
Jest też różnica w jedzeniu i napojach,widać to np. w Piotr i Paweł,tam część produktów jest ściągana z Niemiec i różnica smakowa jest olbrzymia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry