• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O tym wczoraj czy dzisiaj mówiłam. Byłam w perfumerii Marionnaud. I to wlaśnie tam szukałam tego Diora. Psiknęłam nadgarstek, bo na tych ich papierkach zapach zawsze inaczej pachnie niż na skórze i co? Wieczorem prawie nie czułam, a rano nie pachniał już wcale :/

reklama
oliwka wiemy wiemy ,no więc niech będzie ,że te wody perfumowane są krótko trwałe... a jak już daje 180zł za 30ml to chciałabym aby zapach się trzymał dłużej niż kilka h

Ja się zawsze obawiam, że oni mają tam stary towar. Bo testery są w opłakanym stanie. Kto ich wie ile to leży... Kiedyś na półce stał balsam Chanel i jakaś babeczka zrobiła awanturę, że przyszła wypróbować a od tych podgrzewanych lamp, którymi oświetlają produkty na pułkach balsam się zważył, śmierdzi i ona na pewno nic u nich nie kupi.
Ale jak mam sprawdzić jak coś pachnie zanim kupię to śmigam do nich, bo wybór zapachów mają spory :)

Racja. Dostałam kiedyś do wypróbowania jakaś podróbę Davidoff Cool Water i powiem wam, że ani zapachem, ani trwałością nie odbiegała od oryginału.

Jasne,sama często kupuję wody perfumowane ale są trwałe.Kupuję w Douglas i jest OK.

Ale mi dobrze w domu :rofl2: Remik szaleje w brzuchu, odpoczywamy i zaznajemy spokoju :tak: tego mi było trzeba, jak zwykle pełen ZEN, dosłownie i w przenośni :happy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry