• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-D:-D:-D
Karolu to chyba nieprzekupne dziecko, ja już też różne rzeczy obiecywałam :-D i jak na razie cisza i spokój, tylko sobie w brzuchu harcuje chłopak :tak:

Młoda pamiętaj o spokoju!!! Tylko Ty i Rafik jesteście najważniejsi, wszystko się poukłada, prędzej czy później :tak: odpuść nerwy, nie warto! :no:

reklama
Oj,Remik,dziecko przekorne,chyba się ode mnie zaraził tą przekorą:))) :-D

Młoda,tak jak Just mówi,spokojnie:)
A może on Ci specjalnie ciśnienie podnosi,żeby Rafałek szybciej wyszedł?:)))

Oliwka on mi mówi przecieżmiałaś rodzić i czemu nie rodzisz? ?
Rurka tak Rafik bedzie miał moje nazwisko. Nie jestem z K po ślubie . A jeśli bedzie miał moje nazwisko to jako matka " sama wychowująca dziecko " bedą jakieś dodatki od miasta...

Ja juz na prawde nie mam siły do niego ...
czasem jak go widze to mam go pełną d**e

Wydaje mi sie ze brzuch mi bardziej opadł.
A Rafik sie wierci ojeja :-)

:-D:-D:-D

Karola fajne określenie e-ciotka hahaha, podoba mi się :-D ja też jestem e-ciotką :-D

Młoda Ty musisz myśleć, że jeśli coś by się nie poukładało z K kiedyś w przyszłości, czego nie życzę, ale trzeba mieć tego świadomość, skoro jesteście bez ślubu, to Ty i Rafik musicie mieć finansowe zabezpieczenie, więc korzystaj z przywilejów "samotnej matki", absolutnie traktuj, to jako priorytet dla Was, dla Ciebie i Rafika! Dobrze, jeśli K z Wami będzie, ale w razie kłopotów, nie zostajecie na lodzie :tak: więc głowa do góry!!! :sorry:

Just ja mu to tłumacze ze "samota matka" bede tylko w biurach na papierku . A kasa co miesiąc się przyda .
Znajoma tez tak zrobiła i dostała 1000zl becikowego a oprucz tego drugie 1000zl za to ze jest samotną matką. . .
Ale on jest zbyt głupi zeby to zrozumieć on se myśli ze jak Rafik bedzie miał moje nazwisko to ze odrazu nie jest jego dziecko dlatego ma moje nazwisko .

Jak on to mowi ze chce dobrze .
oh ja juz na prawde nie mam do niego siły no ...

Oh ah ih juh jah uf ah bah ciach miaŁAM SKURCZAA :-D

Kochane uciakam spać;*
Dobranoc;*
Ucałujcie dzieciaczki i pogłaszczcie brzuszki ;-)

Ostatnia edycja:
czesc :)

po ponad dwóch latach staran doczekalismy się - jestem w ciąży :)
laugh.gif
jestem w szoku ;)
shocked.gif

mloda , just ,mary, oliwka, rureczka, - kurde wiem , że kogos pominęłam - dziękuję za gratki :)

palemka w ciąży!!!!!!!!!!!
Wielkie gratulacje:-D:-D:-D:-D

Oliwka on mi mówi przecieżmiałaś rodzić i czemu nie rodzisz? ?
Rurka tak Rafik bedzie miał moje nazwisko. Nie jestem z K po ślubie . A jeśli bedzie miał moje nazwisko to jako matka " sama wychowująca dziecko " bedą jakieś dodatki od miasta...

Ja juz na prawde nie mam siły do niego ...
czasem jak go widze to mam go pełną d**e

Wydaje mi sie ze brzuch mi bardziej opadł.
A Rafik sie wierci ojeja :-)
Ojej młoda to ty już pewnie na porodówce teraz. Poradź się kogoś bo może opłaca ci się go wpisać jako ojca bo wtedy masz prawo do alimentów. A przecież jak nie będziecie razem mieszkać to i tak będziesz jako samotna matka i dostaniesz jakieś dodatki. Jak cię już nie ma to niech ci to ktoś przekaże.
Karola ty chyba masz jakieś pojęcie w tych sprawach?
czesc :)

po ponad dwóch latach staran doczekalismy się - jestem w ciąży :)
laugh.gif
jestem w szoku ;)
shocked.gif

mloda , just ,mary, oliwka, rureczka, - kurde wiem , że kogos pominęłam - dziękuję za gratki :)
Kurcze jeszcze raz gratuluję i bardzo bardzo bardzo się cieszę. Życzę ci spokojnej ciąży i dbaj teraz kochana o siebie bo nosisz w sobie WIELKI CUD:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Naga jeszcze raz gratki...złożyłam Ci na Styczniówkach ale i tu to powiem: Strasznie się cieszę ,że w końcu i Tobie się udało :zawstydzona/y:
Ja niestety musiałam odejść ze Styczniówek...a i tak zrobiły taki najazd ,że Tym bardziej nie chce tam być...Bo tu dziewczyny potrafią się wspierać nie tylko gdy jest miło i przyjemnie ,ale przede wszystkim wtedy gdy jest ciężko... Przekonałam się na własnej skórze ,że nie w każdym wątku jest tak fajnie jak tu na staraczkach :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry