hej jestem
przede wszystkim .... :
PALEMKA : kochana OGROMNE GRATKI!!!! tak sie ciesze, ze sie wam udalo, tyle czekaliscie!!!! no i macie nagrode!!!! zycze z calego serca spokojnej bezporblemowej ciazy!!!!
dbaj o siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
just : fajnie, ze juz jestes w domu!!!! a parasola szkoda... no to czekamy na akcje "p" u ciebie, i na remika, kiedy wkoncu wytknie nos na ten swiat
rureczka : my mamy faktycznie podobny gust chyba

))))))))))) oczywiscie ze znam i mialam jabluszko lolity

3 razy, to jets ulubiony zapach mojej cioci i ostatnio jej wydalam koncowke mojego jabluszka

lubie lolite, i szczerze : wole nawet nisz miss dior chérie... i ten nowszy lolity plaski ( jest w turkusie i w pomaranczu, wole turkus) tez sa fajne

typowe dla L.L. nie mozna sie pomyslic
marcepanek : zgadzam sie z toba, z ejak juz wydac kase to na cos dobrej jakosci. i caroline 212 sexy tez mam ale juz koncoweczke - ale numer!!!! normalnie lubimy wszytskie te same perfumy!!!!! lubie takie slodkie sexy zapaszki a podobny typ do 212 sexy ma jeszcze euphoria CK ktora po prostu ubostwiam
oliwka : perfum czyli eau de parfum wiadomo ze jest trwalszy, nie ma nawet porownania, ale ja sie zgadzam z dziewcyznami, w Pl i zagranica jest roznica w trwalosci nawet zwyklych eau de toilette, czyli wod toaletowych, nie perfumow... mimo wszystko... ja rzadko kiedy kupuje prawdziwe perfumy bo nie lubie jak pachnie za mocno i za dlugo (ubrania szaliki, poducha), lubie zmieniac perfumy z dnia na dzien, do perfumu to wracam praktycznie tylko do addict diora, ale to mocny wlasnie imprezowy zapach
a marionnaud to najstarsza siec perfumerii we francji i ja mam do nich jak najwieksze zaufanie, w poslce ta siec jest b. mloda i nie wiem jak serwis
ale we francji hukliwa komercjalna sephora, czy douglas, czy nocibé sie do marionnaud nie umywaja, serwis bardzo profesjonalny!
mlode pokolenie chodzi czesto do sephory ale rasowa francuzka 40+ tam nie pojdzie po swoje kremy i zapchy nigdy! pojdzie wlasnie do marionnaud