• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos :happy: ja się czujesz? Dobrze, że masz teraz takie wsparcie, w weekend jest jeszcze mąż, więc pewnie odpoczywacie :tak:
szkoda parasola, ale cóż, to rzecz nabyta, więc kupię drugi, dobrze, że nie kosztował majątku, bo wtedy bym się denerwowała :zawstydzona/y: a tak, to szkoda, bo jeszcze był nie używany :tak:
ja strasznie leniwie spędzam ten czas, leżę, oglądam coś w necie, właśnie będę gotowała knedle z truskawkami, ale też z paczuchy, bo nie mam cierpliwości kleić takich cudów, a bardzo lubię, zresztą dla mnie jednej nawet się nie opłaca :sorry:

aaaaai jeszcze coś o perfumach, bo temat na topie widzę :-D ja uwielbiam, po prostu zakochałam się od pierwszej chwili CK in2you, są BOSKIE, kocham ich zapach, jak dla mnie na każdą okazję i do codziennego "noszenia" :tak: ja jestem cytrusowicz, lubię wszystko co ma w sobie cytrusy, ale nie arbuzy i melony, to mi wogóle nie leży... nic co ogórkowe :no:

Ostatnia edycja:
reklama
No, Dwupaczki Kochane, pora się rozpakować :laugh2: Czekam z niecierpliwością na wieści :tak:
hej kobietko a Ty co sie nic nie odzywasz ???

Jesephine hejka ;-) dawno Cie kobitko nie widziałam i powiedz jak Ty sie czujesz w tej ciąży ?? mam nadzieje że spokojniej Ci przebiega niż poprzednia

Marcepanek doczytałam co sie stało na styczniówkach masakra jakaś tule mocno co za dziewuchy wrrrr

Mama05 a Ty jak tam kochana sie czujesz ???

mam nadzieje że nie macie mi zazłe że wpadłam ???

Cześć kobietki, witam się weekendowo:-):-)

Palemka moje serdeczne gratulacje!!!
Jaka to radość, kiedy którejś z nas się udaje.. :-)

A Just i Młodamamusia nadal dzielnie z nami... Uparciuchy te Wasze chłopaczki.. :-)

marylka : wygnancu !!! :) hej :) bardzo sie ciesze ze wpadlas, osobiscie to ja raczej w 2 strone sie zastanawialam, czmeu juz tu nie wpadasz, ale podgladam twoje nowinki na wystaranych, jak zobaczylam twoj post TUTAJ to pierwsza mysl : RODZI! ale widze ze nie... :)
a ja sie mam dobrze - dzieki :) zmeczona bardzo i lekarz karze polegiwac nie nosic, ale nie jest zle. buziaki i &&&&& za szybki i lekki porod, ty pewnie bedziesz czerwcowka, moze na dzien dziecka prezent? ;)

ajas : &&&& :)

just : nie kojarze tego zapachu, znaczy kojarze buteleczke, ale nie zakodowalam zapachu :) moze dmatego ze ja cytrudowo i trawiascie to wlasnie rzadko pachne :)
choc przedwczoraj zaszalalam i kupilam w occitane de provence 20ml czystej werbeny ;) wlasnie lekko cytrusowo pachnie, w sam raz na lato
o jak ja ja lubie perfumikowo-kosmetyczny temat :)

no to a propos tego tematu to sie pochwale ze na dzien mamy (czyli dzisiaj, tutaj obchodza go dzis, znaczy swieto ruchome w ostania niedziele maja, wiec dzis) jakis dobry duszek podpowiedzial mojemu synkowi ze mama lubi pachnidla i mazidla hehe i dostalam pianke do twarzy z oliwek occitane de provence, zelpod prysznic na sucha skore w sam raz na moja ciaze z winogron caudalie i na suche usteczka miodowy balsam Nuxe :) a do tego wszystkiego male dzielo sztuki na kartce A4 (ze zdradzieckim nadrukiem i nr stron i logo firmy meza) pelne kolorow kresek serduszek i z wielkim "Bonne Fete Maman" :)))))))))))))))))) Tylko jeszcze brakowalo "Je t'aime" :(((((((((( ale dobra, nie bede juz taka "wszystko chcaca" :)

rurka : 3 flakony 100ml??????????????????????????????? jeju faktycznie go lubisz!!! :) ja to setek nie kupuje (moze z 2-3 razy tylko...) bo pozniej desperacji dostaje jak patrze jak ubywa, ubywa i konca nie widac :)
pokaz brzuch 4 miesieczny :) Porownamy ;)

PS. zapomnilam ze to "Bonne fete maman" czyli "szczesliwego swieta mamusiu" to nie tylko na rysunku widnialo, ale Poldus mi je pieknie kilka razy wyrecytowal :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pupineczka moja :)))))

Ostatnia edycja:
hahahaha Jos Twoja pupinka :-D
musiało to słodko wyglądać, te boskie oczy Leopolda i ta arcydzieło :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
więc Jos życzymy z Remikiem "Bonne fete maman" :tak:
a prezenty dla mamy kochającej kosmetyki są na pewno wielką przyjemnością :-D ciekawe kto mu podpowiedział :-D

reklama
PA-RA-SOL ZWIAŁ????? :-D:-D:-D boogie też się cieszę, że jesteś w domku... nie czas jeszcze... ćwiczymy cierpliwość :-D:tak::tak:

mlodamamusia też spakowana??? Dooooobrze... DAMY RADĘ jakoś z tym czekaniem :-D:-D:-D

naga !!!!!!!!! :))))))))))))))) OGROMNIASTE GRATULACJE :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

U mnie weekend zabiegany... załatwiliśmy ile tylko się dało spraw, już jestem w domu, objedzona sałatką, truskawkami i ciastem Snickers i opita mrożoną czekoladą :)))))))))))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry