• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczko wybacz... egzystowałam bez neta przez dwa dni :sorry: Sprężamy się z domem - nie chcę przeprowadzki w połowie września...

Aaaaa pokażę Wam mojego pieska :-)

just : dziekuje, no nie wiem, naparwde nie wiem kto mogl mu to podpowiedziec... ;)

kocurek : hej :) truskawy ciatso snickers, mrozona czekolada!!!??? nie za dobrze tobie na tym podole????????????????????????????? :)

rurka : nie wstydaj sie, nie wstydaj :) nie ma czego, przyzywczajaj sie raczej :) niedlugo bedziesz miec taki dzien w dzien. i cooooraz wiekszy :)

Jestem i ja:)
Rocznica komunii zaliczona,potem obiadek i galeria handlowa...mają tam 2-dzień z rzędu dzień dziecka:) Konkursy,wata cukrowa,przedstawienia itp...Dzieciaki zabawa na całego a my kawka i ciacho.
Teraz dogorywam w domu po truskawkach ze śmietaną.
Oto fotencje,jeszcze nie przerobione...Matko,jakie ja mam zmarszczki pod oczami!!!!

Zobacz załącznik 358560Zobacz załącznik 358561Zobacz załącznik 358562Zobacz załącznik 358563Zobacz załącznik 358564Zobacz załącznik 358565

Na ostatnim zdjęciu Oliwki pierścionek,prezent od nas na tą komunijną rocznicę:)

Jos :** kochana, jak to miło, że ktoś we mnie wierzy :-D dzisiaj miałam sen, że byłam w sklepie z moim synkiem, kupowałam mu buciki, i podobny do Poldusia był :-D

Pokaż Kocurek, wylansuj go :-D

Kocurrek :-D jesteś już z nami :-D
widzisz no zwiało tego mojego groszkowego parasola, ale cóż kupimy nowy :tak:

Jos ja znam, nieosobiście oczywiście, takiego dużego Podpowiadacza, co mógł Leopoldzikowi w uszko szepnąć :-D :tak: ech już nie chcę się rozwodzić na oczętami tego Twojego Szkraba:rolleyes2:, ale przyznaję się :-D mnie już uwiodły :-D :-D:-D

Nie zdążyłam - oliwka swojego zdążyła lansnąć przede mną hahahaha :-D:-D:-D Oliwka - fajnie, że jesteś!! Cudne zdjęcia - JAK ZAWSZE :-):-)
jos dzisiaj jest mi wręcz rozpustnie :-D:-D:-D

No to Kociaku dawaj Swojego teraz:))
A wepchnęłam się w kolejkę nieświadomie:)))

Kocurek nie wykrecaj się :-D

Oliwka śliczne zdjęcia:) Dziewuszki cudne, a kolorek włosów pikny :))

a ja sobie zażyczyłam fretkę jak mój mąż wróci :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry