• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jos dziękuję!!!!! Brzucho się rozrosło bezwstydnie ostatnio :-D:-D:-) Nijak już przed uważnym okiem sąsiadów z klatki nie da sie ukryć hahahahaha :-D No cóż - G. powiedział, że jak ktoś zapyta o ojca dziecka to mam odpowiedzieć, że "A TO DRAŃ!! AFRYKAŃCZYK JEDEN SIĘ ZABRAŁ ZA MNIE!! DZIECKO ZROBIŁ I UCIEKŁ.." hahahahahaha :-D:-D:-D

Kocurku i prawidłowo,niech się moherolandia trzyma z daleka:))

Rurka,pewnie,że będziesz mieć taki brzusio:)))

Ja tam na nic nie liczę.Nie ma szans,tak więc odpuszczam testy,śluzy i lekarza:(

Co do POK to chyba czasami udziela się na wspomagaczach staranek czy jakoś tak...

hahahahahahahaha :-D
Jos przecież to Ty nosisz okulary :-D więc brzuszek u Koccurrka mi krótkowidzowi ciężko dopatrzeć, ale te usta! mniam :-D:-D:-D

Karola :-D nie mógł Cię znaleźć :-D jesteś idealnym przykładem tego, że kobieta zmienną jest :-D

Koccurrek :-D Afrykańczyk :-D nie no zaraz siknę hahahahahahahahaha

Rurreczko na Ciebie przyjdzie pora, będziesz nam się chwalić swoim brzuszkiem i Maluchem, tylko cierpliwości :tak:

Ostatnia edycja:
Oliwka, Palemka też się przestała starać, odpuściła wspomagacze, mierzenie tempki, obserwacje śluzu, testy i zobacz z jakim skutkiem :-D

rurka : dzieki :)
a pok sie dawno nie odzywala, ale pisala ze robi odwyk od staran/staraczek ;)

kocurek :alez nie ma za co :) a sasiadami sie nie przejmuj, ciesz sie ze dostarczasz choc troche atrakcji ich wyjalowionej egzystencji :)

just : uprzejmie informuje ze moze i okulary owszem i nosze ale akurat jestem BEZ :) i widze co trzeba jak trzeba ;)
a powiedz zuczku tak na marginesie, dzisiaj nie sa czasem twoje imieniny???????????????????????????????????????????????????:cool:

Tyle,że Palemka miała jakąś nadzieję i w głębi duszy wiedziała,że się w końcu uda a ja takiej wiary nie posiadam.

Pożeram Ninkowe babeczki Hello Kitty:)

reklama
boogie No niech mają ciekawskie sąsiady jakiś ubaw hehehe

Brzucholek każdej się dostanie :-) naga najlepszym tego przykładem :-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry